Després de l'èxit del seu torneig a Padel Horitzó, Padel Passion Tour ho torna a fer oferint una escala aquesta vegada al Soccer Park d’Orléans.

Aquesta vegada, el torneig va tenir lloc durant dos dies, incloent un esdeveniment intermedi.

Le Panse / Silva guanya una nova etapa de Padel Passió

Sylvain Gimenez, l’organitzador del torneig, va començar de la mateixa manera que la seva etapa anterior a Padel Horitzó. 4 gallines. Els dos primers de cada grup es van classificar per als quarts de final.

A la mitja part, hi va haver dos partits molt igualats:

Le classico: Le Panse / Silva Vs Veber / Ortiz, la venjança de la final de la setmana passada.

Aquesta vegada van ser els veterans del torneig els que van començar molt bé guanyant el set d'obertura 6/4. El joc està resolt i aconsegueixen guanyar els punts decisius.

Problema: Le Panse que s’havia estancat una mica en aquest primer set passa el primer. Conclusió: les pluges d’esmicolades cauen sobre el parell Veber / Ortiz. Tot i que a vegades ha tingut una defensa heroica, Silva / Le Panse guanya el segon set 6/2.

En el desempat decisiu, no serveix de res. Silva és un autèntic pilar en limitar les faltes i permet a Le Panse augmentar el seu nivell de joc. Al contrari, Veber és a la diagonal aconseguint també enviar grans cops mentre Ortiz no dóna res pressionant regularment a Silva. Hi havia d’haver un guanyador. 10/7 per Le Panse / Silva.

L’altra semifinal també es juga sense res. El partit entre la parella del club de Poitiers Poey / Leruste contra Garnier / Debourg durarà a tots els nivells. Tingueu en compte primer l'enorme progrés de Poey / Leruste. Parella que va sorprendre a molta gent del torneig i que no va anar molt lluny per guanyar contra una parella molt completa. Garnier / Debourg guanya el 7/6 el 7/5. No obstant això, aquest partit podria haver resultat ja que en dues ocasions, Poey / Leruste va servir 2 vegades per guanyar el seu set.

Un final sense precedents

Le Panse / Silva Vs Garnier / Debourg. Un final sense precedents.

Un començament de partit complicat per a Garnier / Debourg, que va haver de passar la semifinal i la final. Le Panse / Silva va començar un partit gairebé perfecte. Sense cap culpa a l’horitzó, va guanyar el seu primer set 6/3.

El segon set és més ajustat. Però en el desempat, Le Panse / Silva van ser massa forts i van guanyar el seu segon torneig en 2 setmanes.