Géraldine Sorel / Mélissa Martin i Benjamin Tison / Adrien Maigret van ajornar l'Open de Casa Padel que comptava per als homes com a qualificacions World Padel Tour de París. Un esdeveniment atípic que va permetre a les parelles franceses provar de participar en l’esdeveniment professional més gran de França: The Challenger World Padel Tour París - Casa Padel.

Sorel / Martin calma la competició

Mélissa Martin / Géraldine Sorel, favorita de la competició, van tenir mèrit de sortir de les urpes de la parella franco-italiana, Audrey Casanova / Cristina Dolce. Per arribar a la final, era un tràmit. Però la final va ser molt disputada i finalment és la recent parella quarta en els campionats francesos de padel que acaba guanyant en 3 sets: 7/5 0/6 6/3.

Sens dubte, va ser un dels millors partits femenins des del començament de la temporada, ja que la qualitat hi era, com aquest punt de partit amb una exitosa sortida de Mélissa Martin.

torna a començar fort per a Tison / Maigret

La família Maigret és a tot arreu. Aquest va ser el cas del tennis. Aquí tornen a ser al padel ! A la final, vam tenir dret a una oposició interessant: Le Panse / J. Maigret contra Tison / A. Maigret.

Primer set a oblidar per la parella Le Panse / Maigret que va perdre el 1/6. El partit comença realment al segon set, on els nivells s’equilibren. Loïc Le Panse i Julien Maigret no s’adonaran de gairebé cap falla en aquest segon set malgrat l’agressivitat dels favorits Tison / Maigret. Sens dubte, hi va haver una mica de pesar per part dels desvalguts ja que no van aconseguir guanyar el segon set malgrat els dos punts de ruptura obtinguts al servei contrari. Victòria final per A.Maigret / Tison: 0/6/0.

Tingueu en compte la remuntada de la parella Tison / Maigret amb una explosiva semifinal entre la parella francesa i la parella espanyola Lara Salines / De Benito. Una gran victòria per als francesos que arriben en el moment adequat abans dels campionats del món de padel qui comencen 28 d’octubre (fins al 4 de novembre).

Després del seu segon lloc adquirit durant els campionats francesos, és el segon P1000 consecutiu que guanya Tison / Maigret (el P1000 va guanyar la setmana passada al 4PADEL BORDEAUX - Nacional Padel Copa).

Qui són els classificatoris per al Challenger?

Hi havia 3 entrades per guanyar aquest cap de setmana per a les eliminatòries del Challenger de World Padel Tour.

Adrien Maigret i Benjamin Tison ja s’han classificat gràcies al seu rànquing al rànquing WPT.

Loïc Le Panse estarà associat amb Fermín Ferreyra Estevez. Així doncs, ja està al sorteig principal.

De sobte, podríem tenir la parella Bourgoin / Peyrou inscrita per a la classificació. Una gran recompensa després del seu molt bon viatge d’aquest cap de setmana.

Julien Maigret podria estar associat amb Yann Auradou.

De Benito / Lara Salines podrien ser una de les parelles classificatòries.