A França, poca gent n'ha sentit a parlar Fatuma Mohamed Atchani, el governador del comtat de Kwale, Kenya. Ella va participar l'obertura de la segona edició de la Copa Intercontinental…i fins i tot va poder inaugurar la pista al costat del president de la comarca, Khattat Yanja.

L'oportunitat per a nosaltres d'anar a entrevistar aquest personatge públic a la Place du padel al seu país.

El descobriment de padel

“En primer lloc, m'agradaria dir que és molt agradable assistir a una competició tan internacional de padel. Va ser així la primera vegada que vaig jugar padel i realment m'ho vaig passar molt bé. També va ser la primera vegada que vaig tenir l'oportunitat de mirar-ho de prop.

Som aquí a Dakhla i crec que això és una cosa que es podria portar fàcilment a Kenya, especialment al meu comtat, Kwale. És un esport molt bo".

Inauguració Copa Intercontinental

Un esport encara poc conegut a Kenya

"A Kenya, le padel està en discussió a gran escala. Per exemple, a la meva equitació, encara és molt nou. El fet de poder veure i jugar és una cosa que em sembla molt interessant. Així que un cop arribi a casa, me'l tornaré a portar a les maletes.

A Kwale, encara no tenim cap camí. padel. És un repte molt interessant. que portar aquesta disciplina a casa i m'agradaria invertir diners per tenir jutjats.

penso que le padel pot ajudar amb el turisme, especialment a Kwale. És un lloc on tenim platges assolellades de sorra blanca molt boniques. És un esport que vaig poder veure que es practicava a la vora del mar".

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.