El P2000 de Perpinyà que va tenir lloc del 12 al 14 de maig a les Padel El Club Le Mas va pronunciar ahir el seu veredicte amb la victòria final d'Alix Collombon i Léa Godallier entre les dames.

Les dues dones, professionals de la World Padel Tour, no va deixar cap possibilitat a la competició durant els seus quatre partits i fins a la final on van guanyar 6/2 6/2 contra Jessica Ginier i Lucile Pothier. Després de la pèrdua de Cano/Llobera en el partit per la medalla de bronze, Invernon i Barsotti van recuperar la tercera posició del torneig.

A homes, Thomas Leygue i Guillem Figuerola van desafiar les probabilitats de guanyar a Occitània. Van gestionar la final a la perfecció contra François Authier i Pierre Vincent (6/1 – 6/4). El tercer lloc va ser per a la parella Raichman/Joris després de la retirada del cap de sèrie número 1 de la taula, Cancel/Grué.