Fiona Ligi l’honorarà primera selecció per a l'equip francès a Qatar. La Perpignanaise està molt contenta d’aconseguir aquest objectiu que s’havia proposat fa un temps.

Enorme orgull

“Encara no m’adono que aquest anunci és increïble, quan el treball dur compensa i la recompensa hi és, és un orgull enorme! No estava segur de com posicionar-me abans d'aquest anunci. Darrerament he tingut bons jocs que em podrien fer creure, però sempre hi havia una mica de dubte. Com més s’acostaven els dies a la data límit, més estrès arribava, tothom al meu voltant hi creia. Em van posar en dubte.

Arriba el dia de l’anunci, i allà quina felicitat quina satisfacció, jo era la més feliç! Quan es premia la seva feina, s’omple d’un orgull immens, és increïble! Una selecció que he estat esperant des de fa molt de temps, realment estic molt orgullós de representar França al Worlds al novembre.

"Vaig demostrar a l'entrenador que podia comptar amb mi"

Durant el camp de selecció per als Campionats d’Europa, potser encara em faltava confiança en el camp i, per tant, agressivitat. Vaig tenir en compte tots els consells que em van donar aquell cap de setmana i vaig tornar a la feina, pensant en els Mundis.

A P2000 des Pyramides, vam tenir un gran torneig amb Mélissa, superant Detriviere / Vo i Soubrie / Vandaele, i vaig sentir que aquest treball ascendent m’havia permès evolucionar sobre el terreny.

Cinta Melissa Martin Fiona Ligi Pyramids P2000 2021

Després van arribar els Campionats de França. Ho vam donar tot amb Mel, però no vam obtenir els resultats que esperàvem. Tot i això, vaig sentir una energia diferent en el terreny de joc, i va ser una gran satisfacció per a mi sentir aquest canvi ".

Melissa Martin Fiona Ligi esperant la derrota del campionat de França del 2021

“Vaig voler demostrar al tècnic durant els dos darrers torneigs que s'havien tingut en compte els consells donats. Vaig fer tot el possible per corregir la situació i posar en pràctica el que calia. I és cert que em va permetre evolucionar tant en el meu nivell de joc, com a nivell personal i professional.
Vull agrair al meu entrenador Alain Henry, que em va seguir al llarg de la meva carrera, que em va permetre evolucionar i que sempre ha cregut en mi! ”

"Tinc un perfil de jugador versàtil"

“Tinc el perfil d'un jugador versàtil a la dreta i a l'esquerra, i he demostrat una bona evolució des del campament de Perpinyà. Lluito cada partit per aconseguir objectius encara més grans i crec que Robin tenia el mateix aspecte.

Piràmides FIona Ligi fly P2000

Aquest anunci és una font enorme de motivació, tornaré als entrenaments disposat a donar intensitat addicional a cada dia i a cada partit que he de jugar.
Vaig lluitar per aquest lloc, però hem de continuar treballant i mostrar l'evolució al llarg dels dies. Aquest és només el començament de l'aventura!

Ho donaré tot per l'equip !! #AllezLesBleus !! ”

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !