Fa uns dies, la FIP va concretar els contorns del seu nou circuit internacional. Aquest nou circuit substituir el fitxer World Padel Tour al calendari de la FIP. Aquest any, el nou FIP/QSI Tour organitzarà almenys deu nous tornejos. Entre aquests tornejos, hi haurà quatre competicions de categoria 1, la màxima categoria. El primer esdeveniment d'aquesta categoria tindrà lloc a Doha, Qatar, del 28 de març al 2 d'abril. Aquest tipus de torneig es pot comparar amb els “Grand Slams”, repartint 2000 punts als guanyadors i oferint un premi de 525 euros.

Per Paquito Navarro, 3r jugador del món, aquest nou circuit és “Un gran pas endavant” per al desenvolupament d'aquest esport. Reconeixent la feina feta pel WPT en els darrers anys, l'andalús té la intenció de jugar ambdós circuits aquest any.

Pel que fa a les destinacions dels altres “Grand Slams”, el president de la FIP no va dubtar a fer-nos la boca aigua. “Els quatre tornejos de categoria 1 seran els nostres Grand Slams i estic convençut que un d'ells s'organitzarà a Itàlia. Estem en un punt d'inflexió per a tot el món de padel", va subratllar Luigi Carraro.