Jessica Castello i Alix Collombon van guanyar a les semifinals de la FIP Star de Borriana 2021, jugaran la final aquesta tarda!

Res no els atura! Després d'un l'inici del torneig una mica difícil, Alix Collombon i Jessica Castello, que, recordeu, juguen junts la seva primera competició, han trobat el ritme adequat! Com a prova, la seva victòria aquest matí contra Lorena Rufo (40 WPT) i Marta Talavan (28 WPT) a les semifinals!

Una bona actuació per a la parella franco-espanyola, que va guanyar amb una clara puntuació (6 / 3 6 / 4) contra dos jugadors que van tenir una temporada 2020 molt bona, els dos jugadors van acabar el número 25 a la cursa. Per tant, Alix i Jessica són a la final d’aquest FIP ​​Star a Borriana, on es reuniran Tamara Icardo i Cata Tenorio ! El cap de sèrie número 1 va continuar la seva carrera impecable amb una victòria 6 / 1 6 / 3 contra Soriano / Fortun aquest matí a la semifinal.

Per tant, esperem una final d’alta qualitat, entre dos parells en forma. La reunió s’ha de seguir a 16h00 a l'enllaç que hi ha a sota, i la seguirà la final masculina.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !