Al mateix temps que el WPT Alicante Open, té lloc el circuit secundari: el Estrella FIP de Dubai. Un cop finalitzat el seu torneig a la comunitat valenciana, els nostres francesos van volar a Dubai per jugar aquest torneig.

Durant els quarts de final que es van jugar ahir a Dubai, els nostres francesos van brillar!

De fet, Benjamin Tison i Johan Bergeron va guanyar el seu partit el 6/0/6. Van poder demostrar un alt nivell de joc per guanyar aquest joc amb control.

Instagram Padel Johan Bergeron i Benjamin Tison FIP Star Dubai

Les noies també van actuar molt bé! De fet, Wendy Barsotti i Jessica Ginier van dominar els primers 2 del torneig, Ana Maria Cabrejas i Julia Polo: 7/6 7/6!

Les semifinals tindran lloc aquest dissabte i les seguirà la final.

Sigueu allà per donar suport als nostres homes i dones francesos!