Present a Beausoleil en el marc de la 9a etapa del Cupra Padel-Point Tour, Florent Manaudou va anar al micròfon de Padel Magazine per tornar a diferents temes al voltant del padel i la seva carrera.

“Havia de jugar padel unes deu vegades en els últims cinc anys, però cada vegada és un plaer”

Padel Magazine : Avui estàs present al Cupra Padel-Point Tour, que sol portar convidats força especials. Com jutja l'esdeveniment? T'ho estàs passant bé?

Florent Manaudou : "Em costa no passar-ho bé quan jugues padel ja. És un esport súper divertit, a més, com que està a prop de casa meva, sovint es troba en llocs bonics.

He tingut la sort d'estar 2 anys amb Cupra, l'oportunitat de venir es va presentar. Estic molt content d'estar aquí i de poder jugar especialment amb jugadors professionals i semiprofessionals, perquè així s'aprèn més ràpid. »

Padel Magazine : Precisament, quina va ser la teva primera relació amb el padel ? Jugues sovint padel ?

Florent Manaudou : "Hi havia un club prop de Marsella, vaig viure a Marsella durant 10 anys i un amic meu que era socorrista allà em va dir: 'Vine, anem a jugar. padel ! ". No ho sabia gens, evidentment havia vist els vídeos, etc. Però mai ho havia provat realment.

Havia jugat una mica a tennis amb el meu pare i els meus amics, Vaig tenir un petit toc de pilota i em vaig divertir molt ràpidament. Això és el que apareix molt sovint quan parlem de padel, però és i és un esport molt agradable de practicar.

He d'haver jugat una dotzena de vegades durant els últims cinc anys. Però cada cop és un plaer, i cada cop tinc la sensació d'avançar. I encara més amb els professionals (riu). »

Florent Manaudou Forehand

Els punts forts i febles en padel per Florent

Padel Magazine : Crec que et coneixes de memòria com a nedador. Però com et descriuries com a jugador de? padel ?

Florent Manaudou : “Tinc l'oportunitat de conèixer-me molt bé, de conèixer una mica el meu cos i de veure com es mou a l'espai. Principalment perquè sóc un esportista d'alt nivell i és la meva eina de treball.

Després em resulta complicat estar a terra ferma, perquè estic estirat a l'aigua, així que és completament diferent.

Encara sóc bastant poliesportiu. Els meus principals punts forts diria que són la força, l'explosivitat i sóc molt alt, així que puc marcar moltes pilotes. Després, el moviment és una mica més complicat, entenent cap a on va la pilota. M'agradaria un dia veure que la pilota sortirà, que jo també sortiré i que faig una mica especial! El meu somni és poder fer-ho, però no jugo prou, quan acabi la carrera crec que jugaré una mica més amb els amics. »

Padel Magazine : Et podríem veure com a nedador, també com a jugador d'handbol. per què no jugador padel més tard?

Florent Manaudou : “He de trobar un jugador que jugui amb mi i que sigui bo. Que m'ensenyi, perquè aprendre pel teu compte és bo, però crec que hi ha unes bases molt importants com en molts esports. I si no en tenim, ens posem mals hàbits.

Si algun dia començo a jugar de debò padel, he de prendre lliçons amb molt bons jugadors. »

La seva associació a la pista amb Alix Collombon

Padel Magazine : Vas dir en una entrevista a Sport Buzz Business que no podies esperar per assistir a un esdeveniment de Cupra al costat de l'Alix. Avui ho has pogut fer, ens pots explicar aquesta experiència amb l'Alix?

Florent Manaudou : " Això és genial ! Em va ensenyar alguns cops petits, alguns moviments, posicions de raqueta, etc.

M'agrada aprendre coses pel meu compte, perquè conec molt bé el meu cos. Però quan tens algú molt professional així, és genial! Els vaig conèixer (Alix Collombon i Ben Tison) el desembre passat en un acte de Cupra, i evidentment volia jugar amb molt bons jugadors, són els dos números 1 francesos. No hi ha res millor per a mi que intentar jugar amb ells !

Vaig jugar amb l'Alix que em va ensenyar moltes coses i sentim que vol compartir més. Trobo súper agradable quan t'apassiona el teu esport o la teva activitat: passar, donar petits "consells" així amb gust i un somriure.

És un esport força jove, però que està en auge. Sóc com els nens de 10 anys: aprenc i escolto el màxim possible! »

“Si els Jocs es celebren en un país hispà, les possibilitats són padel estar present"

Padel Magazine : Última pregunta, sabem que vas ser campió olímpic de 50 metres lliures el 2012 a Londres. Parlant dels Jocs Olímpics, creus que el? padel té potencial per convertir-se en una disciplina olímpica a mitjà termini?

Florent Manaudou : " Crec que sí. A més, cada cop hi ha més llicències. Segur que hi ha molts espanyols i de ben segur que seran els que guanyaran més medalles a la padel !

Llavors sé que als Jocs, cada comitè organitzador té dret a afegir esports: per exemple a Tòquio era karate, a París serà breakdance... Crec que si els Jocs es fan en un país hispà, les possibilitats són el padel estar present.

Després s'ha de quedar allà i ha de ser un esport força "recurrent", però no em preocupa massa. padel. Almenys hauria d'estar al Jocs Mundials que estan passant ara mateix. Que hi faci un passatge perquè la gent s'interessi una mica més […], però vaja, quan ho veus a la tele, està molt bé.

És molt fàcil de seguir, quan coneixes una mica de tennis, és el mateix recompte de punts, etc. Espero veure el padel als Jocs Olímpics de 2032 o 2036".

Mira el vídeo de l'entrevista aquí mateix:

Nasser Hoverini

Apassionat del futbol, ​​vaig descobrir el padel el 2019. Des de llavors, ha estat un amor boig amb aquest esport fins al punt d’abandonar el meu esport favorit.