Florian Valsot, actual jugador número 130 del rànquing padel French, comparteix el seu viatge i les seves impressions sobre el padel, parla de les seves ambicions i presenta el seu club padel cobert recentment a Niça, V. Indomitus Padel.

La seva història amb el padel

"Vaig començar el 2018 o el 2019 gràcies a Michel Laborie a La Gaude. Tan bon punt vaig començar, de seguida em vaig enganxar i mai vaig deixar anar la raqueta. El punt positiu de padel, és que ofereix una segona vida als tennistes que no han aconseguit un alt nivell. Tanmateix, el costat negatiu, al meu entendre, és el manca de premis en tornejos, cosa que no anima prou els jugadors a viatjar regularment per França.

Vaig jugar a tennis i vaig quedar -2/6. També sóc entrenador i entrenador de tennis. Si hagués descobert el padel abans del tennis, sens dubte hauria triat padel, perquè m'encanta tot el que és volea i cops. Amb el temps, també aprenem a valorar la defensa en el padel. Com que vaig començar a tennis tard, crec que m'hauria divertit més padel. Per a mi, no hi ha comparació entre els dos esports".

Entrenador i jugador de la federació monegasca

“Com a jugador, vaig deixar de jugar torneigs fa un any i mig. Acabo de participar en uns petits concursos locals amb el meu company Arnaud Piacentile. Vam jugar al voltant de deu tornejos, vam guanyar 8 P500 i un P1000 l'any passat. També vam tenir l'oportunitat de participar a la classificació A1 a Mònaco.

Avui ja no viatjo per jugar, excepte com a entrenador i jugador de la federació de Mònaco”.

L'avantatge de tenir parella permanent

“Digui el que digui algú, sempre és millor tenir un soci amb el qual es pugui crear un vincle real a llarg termini. Personalment, no vaig tenir aquesta oportunitat, i ho lamento una mica. Vaig jugar amb el meu germà cap al final, però entre les meves obligacions professionals i el meu paper de pare, vaig haver de parar just quan ell començava a progressar realment en el joc. padel".

V. Indomitus Padel

“Vam crear amb la meva dona el primer club de padel cobert a Niça, anomenat V. Indomitus Padel. La "V" honra el nostre fill de 16 anys, Virgili, que està discapacitat, i "Indomitus" significa indomable, que reflecteix la meva visió.

Florian Valsot

El club té dos camps padel i una individual interior, un gran gimnàs, sales de reunions, una sala de jocs infantils i un restaurant. Hi ha plans per afegir dos jutjats addicionals en els propers sis mesos.

En ser una estructura petita, omplim ràpidament, així que aquesta oportunitat d'ampliació és benvinguda. A més, aquest any hem tingut l'honor d'acollir la FIP de Mònaco. Com que sóc entrenador de la federació de Mònaco, el nostre club també serveix de centre d'entrenament per a la selecció".

V Indomitus Padel Club

El creixement de padel a Mònaco

“Vull retre un homenatge particular a Cécilia d'Ambrosio-Huet i Philippe Sassier, respectivament president i president honorari de la Federació Monegasca de padel. La seva dedicació i el seu treball excepcional contribueixen en gran mesura al creixement i la influència de la federació".

Treballant amb talents notables

“Com a entrenador, tinc l'oportunitat de treballar amb talents notables. M'encarrego de Raluca Sandu, que es troba al top 100 mundial de noies, així com de Keny Valigiani i Tyrone Pottier, dos joves prodigis en les categories sub-14 i sub-12, que es troben entre els tres millors francesos de les seves categories. . També estic orgullós d'entrenar Olivier Romary, el número u francès dels majors de 50 anys. La seva passió i compromís són una font d'inspiració diària per a mi".

Dorian Massy

Nou seguidor de padel, Em fascina aquest esport dinàmic que combina estratègia i agilitat. Trobo en el padel una nova passió per explorar i compartir amb tu Padel Magazine.

etiquetes