François Authier ho era seleccionat per anar a Qatar amb l’equip francès. El Lyonnais està encantat de formar part de l’aventura per primera vegada. Ell confia Padel Magazine.

"Molt content de ser seleccionat per primera vegada"

“Estic molt content de ser seleccionat per primera vegada per a l'equip francès i no m'ho esperava gens en aquell moment.

François Authier Justin Lopes França 2021 WinWin Padel

Fa molt de temps que no tenia l’objectiu d’integrar l’equip, però sense èxit fins ara. Esperit Padel m'ajuda molt perquè pugui sentir-me al màxim en l'equilibri del meu professor / jugador. Sébastien Cornet em deixa obert als torneigs, de manera que és una oportunitat per a mi. Li dono les gràcies!

Des de les seleccions per als Campionats d’Europa no hem tingut l’oportunitat de parlar molt amb Alexis i per això em va sorprendre una mica la meva selecció per als Campionats del Món de Doha.
Vaig notar que havia vist una mica els nostres partits al Campionat de França, però sense molta discussió després ”.

Alexis Salles Arnaud Di Pasquale 2021 Campionat de França

Alexis Salles i Arnaud Di Pasquale al Campionat de França del 2021

"Dóna-ho tot per l'equip"

“Encara no sé el meu paper per a l'equip, però sé que ho faré tot per intentar que l'equip sigui el més competitiu possible. Sé que vindré com a substitut, però estic content i faré tot el possible per ajudar l'equip de França.

Per l'Open encara no sé amb qui jugaré, però ja he jugat amb Jérémy Scatena en un torneig i ha anat molt bé. Crec que puc jugar amb tothom perquè jugo a les dues bandes. Jogo a l'esquerra amb Justin i he jugat a la dreta amb Jérémy en un P1000 (nota de l'editor: era a Sète, amb victòria al final). No refuso ningú al meu costat!

Servei de François Authier França 2021 es va guanyar winwin

Em va sorprendre la meva selecció encara que darrerament he fet molts esforços per estar en forma física. Sovint se'ns diu amb Justin que som forts junts, però que encara no ens han pres a l'equip francès dos (riu). Per tant, un pensament per a la meva parella perquè ens vam plantejar l’objectiu d’estar junts un dia ”.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !