Padel Magazine entrevista Gaël Danic, exjugador de futbol professional i ara al capdavant de Breizh Padel, un complex inaugurat el juny passat prop de Rennes.

Del futbol... a padel !

Padel Magazine : Em pots explicar el teu viatge, com vas passar del futbol a padel ?

Gaël Danic:  Vaig tenir una carrera com a futbolista. Però has de saber que, per regla general, sóc un aficionat a l'esport. M'agrada practicar diferents esports inclosos els de la raqueta. Quan estava al VAFC, jugava padel a Lille amb jugadors del LOSC (Balmon, Mavuba, Roux). Ells són els que em van introduir en aquest esport fa més de 10 anys. I ja l'havia trobat, en aquell moment, molt divertit i molt fàcil d'utilitzar.

Padel Magazine : Quin va ser el detonant per començar a obrir un centre? Per què no haver fet una estructura de futbol 5 com altres futbolistes abans que vosaltres?

Gaël Danic: Quan vaig començar la meva carrera em vaig adonar que podia aturar-se en qualsevol moment, per això sempre m'he anticipat a la post carrera. Em vaig posar al cap fa 20 anys per obrir un partit de futbol perquè aleshores n'hi havia molt pocs i ja era innovador. Tanmateix, la meva trajectòria m'ha permès moure'm molt i em va semblar inconcebible muntar un negoci així mentre estava a centenars de quilòmetres de Rennes.

Des que vaig tornar a la comarca, i la meva carrera s'acabava, m'he centrat en aquesta idea de muntar un projecte. Un dia, uns amics em van suggerir que en formés part padel i quan vam acabar vaig trucar al meu futur company i li vaig dir que muntaríem no un futbol sinó un complex de padel. Em va dir que no coneixia l'esport. Per aquest motiu el vaig anar a buscar al seu lloc i el vaig enviar a un complex ja existent. En dos minuts es va incorporar.

Gael Danic padel breizh padel terra de padel interior

Padel Magazine : Ets un antic esportista professional. Tens alguna instal·lació a padel ?

Gaël Danic: Com he dit abans, sóc un esportista a qui li agrada practicar tots els esports. Els futbolistes sovint disposen d'instal·lacions en els esports de raqueta. Com molts dels meus companys, jo jugava a tennis durant les vacances. Per això ja sabia agafar una raqueta a les mans. El tennis era una manera, durant els programes de reatletisme, de treballar la condició física que no fos amb la pilota. Va permetre un canvi!

"Un club amable on la gent té el plaer de conèixer-se"

Padel Magazine : Pel que fa al club, quina és la seva història? Podem dir que els inicis tenen èxit?

Gaël Danic: Amb el meu company, el Sr. Jarnot Gwénaël, durant 10 anys vam tenir la idea de muntar un projecte junts. Volíem combinar l'aventura empresarial i humana. Ens vam embarcar al padel perquè creiem que és l'esport del futur, molt divertit i sobretot accessible a totes les generacions.

També heu de saber que el futbol és omnipresent aquí a Rennes i que el mercat ja està saturat. Des del moment en què la nostra idea es va aturar padel hem iniciat tots els passos necessaris per a la construcció d'aquest projecte. Vam haver de buscar un edifici, inversors, patrocinadors i fer un estudi de mercat. Com moltes persones, ens hem vist frenats per les condicions sanitàries que tothom coneix. Vam obrir el nostre complex el 9 de juny.

La Gwen i jo som persones molt sociables i ens agrada el contacte humà. És per això que la nostra pauta era crear un complex molt amable on la gent tingués el plaer de reunir-se. Estem molt contents amb l'inici, el fitxer del client continua creixent al llarg dels dies i la seva opinió és molt positiva. El que es desprèn és que les ambicions que teníem pel nostre complex queden validades pels comentaris dels nostres clients que qualifiquen el complex de molt càlid, molt amable, i on la qualitat del recinte i l'acollida estan a la cita.

breizh padel logoPadel Magazine : Què és el programa Breizh Padel pel 2022? Hi ha novetats al programa?

Gaël Danic: Volíem oferir cursos de padel principis del 2022, però ho vam implementar en lloc de planificar! Els clients han pogut fer classes amb nosaltres des de principis de novembre. A principis del 2022 oferirem tornejos homologats. Pensem per què no organitzar competicions nacionals perquè els nostres camps estan homologats per a això. En definitiva, tot està fet per poder oferir el màxim de serveis als nostres clients!

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !