Gemma Triay et Lucía Sainz ahir va guanyar la seva primer títol al World Padel Tour de 2020, després d'un gran partit contra Marrero / Josemaria.

Lucía Sainz i Gemma Triay, dues veteranes de la padel El món femení per la seva antiguitat al circuit professional, va tenir dificultats en les darreres setmanes per tenir visibilitat. Tot i una final a Madrid, la seva classificació i potser una mala sort van fer que fossin relativament poc vistos a les pantalles. malgrat això sempre present a quarts, sovint eren una mica "zapats" per l'organització.

A Sardenya, al descobert, Gemma i Lucia van marcar el rècord. Tot i no deixar-se fer malbé pel sorteig, van aconseguir guanyar la seva segona coronació el 2020, al final d’un torneig d’alt nivell durant el qual tindran vèncer els tres primers parells mundials. Després d’haver dominat les seves dues primeres voltes, respectant l’ordre de la classificació, va arribar el moment en què era necessari superar-se.

1/4 de final contra els números 2, Alejandra Salazar i Ariana Sánchez. Un partit va començar ràpidament per provocar un 6/3 net i impecable. El segon set estarà més enganxat i caurà al costat dels favorits 6/3. Finalment, i aquí és on s’ha de fer el clic mental, el tercer set quedarà molt encallat i acabarà amb un únic descans al final del partit per acabar amb un 7/5.

Torneu a connectar amb la televisió. A les semifinals, segur, tindran visibilitat, i aquí és on cal fer-ho bé. Una parella jove, no fàcil de gestionar perquè juga molt bé, Marta Ortega i Bea González. Massa fort. Gemma i Lucía no van deixar cap oportunitat per als joves jugadors i van provocar un 6/3 6/3 ja pensant en la final que tindrà lloc a la tarda. Menys temps a la pista significa més temps per recuperar-se i apropar-se a la final amb bona frescor física.

Una final extraordinària. Gairebé 3 hores de partit. El primer conjunt va ser una demostració. Un començament de partit idèntic a la resta de partits del torneig. A baix, no donem cap oportunitat als nostres adversaris i guanyem per 6/0 contra Marta Marrero i Paula Josemaría, número 1. El segon set podria haver estat el final del partit. El tie-break va perdre 10/8. El tercer set es va jugar a la ment i cal destacar que el treball realitzat per Sainz / Triay ha donat els seus fruits. 3 punts de partit contra ells al tie-break del tercer set abans de guanyar el 9 de set. Una delícia.

Crèdit de vídeo: World Padel Tour

Sainz / Triay és ara la cinquena parella a guanyar un títol femení! El proper torneig tindrà lloc a la seva terra, Ménorque. Gemma i Lucía voldran fer una segona coronació i, així, unir-se a Sánchez / Salazar, però els seus contrincants segur que no ho escoltaran així. La competició en ple apogeu amb noies, Per a la nostra major delícia!