González / Yanguas: una aventura que comença amb un títol

Per al seu primer torneig junts, Momo Gonzalez i Mike Yanguas va guanyar a Reus.

Encara que eren els grans favorits de la competició en vista del seu respectiu rànquing, els Malagueños van demostrar que ja tenien bons automatismes.

Però no tot va ser fàcil! A la semifinal contra el Moyano/Gil, els andalusos van mostrar una gran força de caràcter després de perdre 4/6 a la primera volta. Enganxats, van aconseguir revertir la tendència per embutxacar-se els dos sets següents: 7/5 6/0.

A la final contra Fernandez/Diestro, van tornar a estar molt còmodes en els moments de calor 6/3 7/6.

Momo González, que va formar una parella molt forta amb Alex Ruiz, ha trobat un altre jugador del Màlaga per substituir-lo: el seu company d'Espanya Yanguas. I sembla que aquesta primera victòria valida la seva elecció!

Ara s'esperen en un context més elevat, a Granada, escenari de la propera competició de la World Padel Tour. Un torneig que s'inicia la setmana vinent i en el qual moltes noves parelles intentaran fer-ho bé, la formada pels dos vicecampions del món de padel El 2022 serà sens dubte un d'ells!