Grégori Sertic, exfutbolista professional que va jugar al Bordeus i l'OM, ​​forma part de l'Equip Vermell de Julien Seurin. Ens va parlar de la All Star Remontada Padel.

Un plaer immens jugar padel als peus de la Torre Eiffel

És simplement fabulós, en sóc fan padel, jugo regularment una o dues vegades per setmana. Quan em van cridar per participar a l'All Star Remontada Padel, al fons de la nostra estimada Torre Eiffel, vaig acceptar de seguida. M'estic divertint molt amb els meus amics i també aquí en aquest gran esdeveniment.

Els seus primers passos padel

Fa 3 anys vaig deixar de jugar a futbol i buscava un esport que no em fes mal al genoll. Em vaig trobar amb el padel, m'agrada molt practicar aquest esport. Vaig prendre lliçons al principi per tenir una base sòlida i els moviments adequats. Jugo molt sovint amb Florent Sinama-Pongolle, em va posar en aquest esport, és un molt bon jugador, em va donar molts consells. A Canal + juguem entre nosaltres i és super maco.

Acabo de tornar d'una pràctica padel a Sevilla que va durar 4 dies: vam jugar 4 hores de padel per dia. Vaig aprendre encara més gràcies a l'experiència espanyola, que em va donar petits consells.

Julien Seurin, aquest és el nostre fenomen

És genial, ens dóna molt bons consells: és excepcional! Està molt atent a la nostra col·locació, a la tàctica del joc, quan hem d'anar a la xarxa, quan hem de picar. Feia servir molt les cartes i sovint ens donava avantatge. Em va emocionar saber que era el nostre entrenador, el seu consell és fonamental i li agraeixo. M'ho vaig passar molt bé amb ell i amb tot el nostre equip Rouge.

Léa Deutsch

Apassionat Padel des del 2018 amb nombroses experiències en comunicació i creació de continguts, vull compartir amb vosaltres la meva passió a través dels meus escrits.