El Henri Leconte Padel La gira va passar per Còrsega aquest cap de setmana. Més precisament al Tennis Club les Milelli, prop d’Ajaccio.

Després de la pluja a Avinyó, ha arribat el moment d’un sol preciós a l’escenari d’Ajaccio.

Henri Leconte va estar present per inaugurar la pista del famós club cors i compartir la seva passió padel.

Henri Leconte va oferir en aquesta ocasió una petita clínica amb els nens.
Stéphane Vannucci, ajudant esportiu de la ciutat d'Ajaccio
Antoine Fanchi, tresorer general de la Lliga Corsa de Tennis,
Magali Lenain, presidenta de l'AS Milelli

Un bonic torneig

Durant aquest torneig, són els locals els que fan parlar la pols. Tot i els partits disputats, el torneig es va desenvolupar en un molt bon ambient sota el sol cors.

Al final van ser les parelles Prod'homme Lilian - Courapied Loic, Lenain Magali - Prod'homme Bastien i Lenain Magali - Galupeau Sandrine les que van guanyar aquesta etapa.
Es classifiquen així per a la gran final d'Henri Leconte Padel Recorregut que tindrà lloc els dies 30 de setembre i 1 d’octubre a Mont-de-Marsan.