2 setmanes abans de la fase final dels campionats francesos padel, Bergeron / Blanqué està ple de confiança en guanyar el seu sisè P6 de l 'any al Head Padel Open del BIG IV de Valenciennes.

Johan Bergeron i Bastien Blanqué són els homes forts del moment i no podien esperar a millorar aquest any abans d’acostar-se a França a finals de setembre.

En aquest P1000 de Head Padel Open en aquest magnífic club de padel des del GRAN fins a Valenciennes, aconsegueixen una vegada més un rumb impecable, sense cap set perdut, ni tan sols un petit ensurt. Una setmana després de la seva coronació a Lió, han tornat a guanyar un gran torneig i una nova etapa del Head Padel Open.

A la final, la parella Moreau / Gauthier es va resistir tot fent llançaments magnífics, va arribar a aquesta final amb una mica menys de suc que els seus oponents, però va augmentar amb una victòria en 3 sets a la semifinal sobre la parella Lepanse. / Morillon.

Però al final, sempre és el mateix qui guanya partits complicats. Maxime Moreau i Pier Gauthier van oferir una actuació de qualitat, però la marxa és massa alta i s’ha d’inclinar en 2 sets 6/4 6/3 contra els favorits per als campionats francesos de padel.

El Mestre de Head Padel Open tindrà lloc a Barcelona del 20 al 22 d'octubre amb les millors parelles de cada etapa. Head També ens promet bones sorpreses amb els espanyols al programa ...