El circuit aficionat IPE de Madison va passar per França i més precisament per Béziers. El Béziers Padel Club va acollir la seva segona edició. Un èxit.

És el circuit amateur més internacional del món. Els guanyadors del torneig principal s’ofereixen un lloc al Masters que es jugarà a Espanya a la primavera.

El cap de setmana de Del 9 al 11 d’octubre, el BPC va acollir 58 equips per a un torneig amb 6 categories.

Els principals torneigs van ser un masculí de P250, amb la victòria de Paul Ballester i François Rajnic, així com un femení de P100 guanyat per Elodie Seguy i Priscilla Mastain. Aquests 4 jugadors són, de moment, els únics representants francesos del Màster.

En la resta de categories, Christelle Sanchez i Benjamin Cabanel van oferir el P100 mixt, mentre que Jessie Bertois i Valérie Denat van marxar amb el trofeu de la categoria B femenina P100.

Per completar la festa, el club també va organitzar 2 torneigs d’oci, ​​no aprovats, als quals es podien inscriure tot tipus de jugadors, amb llicència o no. Marion i Jennifer guanyen en les dones i Nicolas i Thibaut en els homes.

Els Béziers Padel El club és un lloc on tots els entusiastes de padel trobada, competidors de tota mena, amb alegria i bon humor.

Ens veiem l'any vinent per a la tercera edició d'IPE de Madison.