El Jean Mich Padel Tour va reprendre els seus tornejos amb un P250 a tennis Padel Club Lesigny. Un club que reagrupa dos camps de padel.

La competició va tenir lloc el passat cap de setmana, 29 i 30 de maig, amb un nivell força alt per a aquesta categoria de torneigs.

LesignyPadel-Club

La final la va guanyar la parella Mitjana / Melot contra Raichman / Le Saux. Va ser un joc de qualitat real, que va acabar amb una puntuació de 7/6 6/2.

L'ambient es va tornar a reunir durant aquesta etapa del Jean Mich Padel Gira.

El torneig es va esgotar amb la freqüència suficient, però en només 5 dies aquesta vegada. Boig!

A més de la gran victòria de la parella Mitjana / Melot, hem de subratllar les bones actuacions de dues parelles per veure. Evidentment, estem parlant de les parelles Ysern / Charlot i Traest / Boutel.