El 69è jugador del món (rànquing FIP), Jérémy Scatena, rememora el seu inici de temporada 2023 força positiu. El que havia acabat la temporada 2022 "a les ròtules i amb alguns dubtes“, va tornar a marxar per conquerir “Mount Padel".

Un 2022 esgotador

Vaig tenir una mica de problemes per planificar aquesta nova temporada el 2023. Estava bastant cansat de la temporada anterior.

Tot i que va ser una de les meves millors temporades, a finals d'any em vaig penedir. La satisfacció d'aquest inici d'any és el meu nivell físic.

Scatena-Head-Servei Reunió-2023-
Jérémy Scatena ja és agut

Després a nivell padel M'agradaria afegir un o dos tirs més per tenir encara més impacte en el meu joc i fer un nou pas contra jugadors millor classificats que jo.

Va arribar amb dubtes a Qatar

Vaig arribar uns dies des aquest Major amb molts dubtes i incerteses.

Però he treballat molt mentalment per poder abordar el torneig amb una filosofia diferent: em queden entre 10 i 16 Majors per jugar a la meva carrera.

Fes-ho millor, serà difícil

Seré perfectament sincer: encara que lluito a la pista per trobar solucions, millorar-me, trobar nous moviments, no crec que pugui fer-ho millor pel que fa al rànquing internacional.

Vaig aconseguir fer-ho Top 100 del World padel Tour (n°96) i top 70 a Premir Padel (#67). Crec, i més encara per a un francès, que no està tan malament.

Estic aquí per gaudir, per passar-ho bé quan estic al camp, crec que és un valor fonamental en l'esport.

De vegades oblidem que és un joc. Quan veig les coses així, puc ser molt fort.

Dylan Guichard té alguna cosa especial

Le padel creix cada any i passi el que passi, iniciar-se en el circuit internacional és una experiència enriquidora. Personalment, crec molt en Dylan Guichard, el vaig interpretar el 2019 a Angers i vaig pensar que tenia alguna cosa especial. Tinc una relació especial amb ell i espero que arribi el més amunt possible...

Guichard Vives Promoció FIP Kaunas
Dylan Guichard a l'esquerra orgullós d'haver guanyat la Promoció FIP de Kaunas amb Manuel Vives

inverteix en Premier Padel

El 2023, continuaré invertint en esdeveniments Premier Padel, fer alguns tornejos de la Federació Internacional de Padel (FIP Tour), i si puc algunes proves del circuit A1 Padel.

Però com sabeu, el meu temps es divideix entre la meva vida com a jugador, però també com a emprenedor en la construcció de padel.

Encantat de veure com padel es desenvolupa a França

Continuo invertit com a jugador, però també hi tinc la meva activitat 100%padel que cada cop creix més i és molt positiu.

Aviat, veurem l'eclosió dels clubs. Per a l'entusiasta, jugador, tècnic que sóc, és molt agradable veure com padel creix a França. I en certa manera, trobo que tenir molta experiència com a jugador ajuda molt a muntar projectes padel. I el contrari també és cert: compartir amb els líders del projecte també m'ajuda a perseguir el meu desenvolupament personal com a jugador.

Sovint parlem de la metròpoli, però a les Illes veiem que fem un gran pas. Per descomptat, penso en la Reunió, que s'ha convertit en una terra de padel indiscutible, però també a altres illes que podrien entrar molt seriosament en el "joc" aviat. Prometem que en tornarem a parlar molt aviat!

Franck Binisti

Franck Binisti descobreix el padel al Club des Pyramides el 2009 a la regió de París. Des de padel forma part de la seva vida. Sovint el veieu recórrer França anant a cobrir els principals esdeveniments de padel Francès.