Encara competint en això Major d'Itàlia Premier Padel i acabat de classificar per als vuitens de final, Jérémy Scatena va tornar al micròfon de Padel Magazine sobre la importància d'aquesta victòria i tot el que engendra.

"Objectivament, canvia la meva temporada, la meva propera temporada i la meva temporada 2024..."

Padel Magazine : Estàs classificat per a la setzena final! Ets com un somni ara mateix?

Jeremy Scatena : "Sí! Sobretot perquè he aprofitat al màxim el tauler, a fons, a fons.. No sé ni a qui jugaré demà (Nota de l'editor: Chingotto / Tello, cap de sèrie 4 del torneig). Vaig fer el meu torneig, sé que mentalment m'insultaré dient això, però era el meu objectiu. Tenia aquest quadre boig. Abans de jugar a Gaspar/Rocafort, no em mirava a qui jugava. Volia centrar-me en l'objectiu que era entrar en escena. Quan vaig saber a qui m'enfrontava, admeto que no dormia gaire bé, estava sota pressió.... Crec que realment no he estat bé avui, com ahir. D'altra banda, vaig ser valent i realment no em vaig rendir. El meu company acaba de deixar anar (riu), només em diu “Però posa una pilota a la pista, t'ho suplico”. I em dic, continuaré i si no hem de fer un descans i guanyar 7-6 a l'últim set, bé ho farem. I després hi ha aquest petit descans a la 3a que canvia la situació.

Objectivament canvia la meva temporada aquest any, la meva propera temporada i la meva temporada del 2024. Quan treus 40 pts de mitjana, i jo en porto 120 en un torneig i hi ha 4 tornejos a l'any... això em canvia la vida. "

" Cal aprofitar-ho, mai se sap, pot passar una lesió. Així que demà has de jugar bé el teu tir. Demà posaré els ingredients, i deixaré anar una mica més. He d'estimar la meva vida. És realment excepcional per a mi estar aquí. “

"Dono una altra cosa que padel, dono el meu cor"

Jérémy també va tornar al públic del Foro Italico que s'havia reunit per fer-se fotos i tenir un autògraf al final del partit:

“Després de guanyar partits com aquest, amb un contratemps com aquest i signar tants autògrafs, és realment inaudit. És realment perquè donem una altra cosa que padel, dono el meu cor, dono la meva passió i quan la puc compartir i la gent se n'adona... Per a alguns estic malalt i per a altres visc la meva passió i intento compartir-la. Els faig un petó igualment!"

Scatena-signal-autògrafs-Itàlia-Major-Premier-Padel

L'ITW complet es pot trobar aquí:

Nasser Hoverini

Apassionat del futbol, ​​vaig descobrir el padel el 2019. Des de llavors, ha estat un amor boig amb aquest esport fins al punt d’abandonar el meu esport favorit.