Es troba en el marc de la 3a etapa del Cupra Padel Point Tour 2023 a Estrasburg que Alice de Caunes va entrevistar Padel Magazine Jérôme Inzerillo, el francès n°6 i n°137 de la FIP.

El Cupra Padel Point Tour, una bona cosa per al padel !

"Crec que aquest esdeveniment és fantàstic per a padel amateur amb “clíniques”, exposicions. També hi ha molts regals per guanyar i crec que és una cosa increïble padel, especialment en tornejos d'aficionats".

"Així que crec que hem de continuar així!"

Objectius 2023

“El projecte ho tinc clar des de fa dos anys, és jugar al circuit FIP ​​i Premier Padel. Per tant, m'inverteixo a fons en aquest projecte i després si hi ha tornejos A1, els faré si no hi ha tornejos FIP. Tinc grans objectius per al 2023 i intentarem aconseguir-los”.

El retorn d'Inzerillo-Moreau

“Vaig començar amb un espanyol, Alvaro, amb qui va acabar. I allà, tornaré a jugar amb Maxime (Moreau) als propers tornejos i espero que vagi bé. Intentarem aconseguir tantes victòries com sigui possible".

moreau inzerillo fip gold perpinyà

Una mirada enrere al 2022

"Una mica decebut per haver perdut encara 4 Premier Padel. És cert que va ser un any on s'havia de viatjar molt i els que vaig trobar a faltar van ser a l'Argentina i a Mèxic. I també perquè tinc socis que no s'han invertit del tot, així que ja ho teniu, una mica de decepció amb això.

Però no acabo gaire lluny del meu objectiu, així que crec que és engrescador per a aquest any si jugo amb força tots els tornejos.

Forma part dels 100 millors

“L'objectiu és clar: és entrar entre els 100 primers i intentar entrar al quadre final de Roland-Garros. Haurem de jugar bé fins a Roland”.

jerome inzerillo canet al rosselló

Una absència de Bordeus FIP

“Tenia moltes ganes de fer aquest torneig. Estic molt decebut i molt trist de no poder fer això. Em vaig trencar el peu i fa un mes que el tinc, ja fa dues setmanes que em vaig fer mal.

Hi ha una mica de descans i després hi haurà dos grans tornejos al maig, dues estrelles FIP, així que haurem d'estar preparats!”.

Un nou club de padel ?

“Des del gener, em vaig unir al Club de Camp de París!

És una remuntada des que vaig marxar fa tres anys, i tornaré a aquest magnífic club. Intento desenvolupar l'estructura a fons i es necessita molt".

Eleonore Coulibaly

Quin plaer ser periodista enmig del padel, un esport atractiu en creixement. Espero que gaudiu del contingut ofert. Ens veiem aviat potser a les pistes!