Per la seva primera selecció de l’equip francès, Jean-Thomas Peyrou obviouslybviament, està encantat de formar part del grup que volarà al Campionat d’Europa a Marbella.

"Vaig demostrar que tenia el nivell per unir-me a l'equip"

Padel Magazine : Primera selecció a l 'equip francès de padel per a vosaltres, creieu que finalment es faria tan ràpidament?

Jean-Thomas Peyrou: Crec que tots els planetes estaven una mica alineats per a mi. Robin es va convertir en gerent, de manera que va alliberar un lloc a la dreta. Les condicions perquè Max s'unís a la selecció encara no es van complir. Em vaig entrenar, sóc el quart jugador francès, em vaig preparar molt bé per al campament. Però la competició és dura, hi ha molts jugadors que juguen molt bé a França, molt bé podria haver estat un altre. Estic molt orgullós i content que l’entrenador m’hagi triat. Em va encantar el discurs que tenia amb mi.

Padel Magazine : Creieu que les pràctiques van marcar la diferència? El fet de jugar amb Adrien Maigret també?

Jean-Thomas Peyrou: Sí, evidentment, l’entrenador ens va fer entendre que es tractava d’un camp de selecció. Vaig arribar el més preparat possible, vaig entrenar molt físicament, vaig arribar preparat. Vaig jugar molt bé amb tots els socis, així que, òbviament, crec que vaig guanyar punts al camp i vaig demostrar que tenia el nivell per unir-me a l’equip.

Jugar amb Adrien, per descomptat, també va ajudar a inclinar la balança al meu favor. Vam aconseguir fer uns quants tornejos internacionals, sobretot a Itàlia, on vam guanyar a la parella número 3 italiana en sets seguits. Vaig aconseguir establir una estructura al meu voltant a Bordeus que em permetés tenir temps per jugar amb molts ajudants, patrocinadors, una acadèmia d’alt nivell dins del Big Padel Bordeus, amb un preparador físic. Intento professionalitzar aquest esport tant com sigui possible, i necessàriament entre el projecte amb Adrien i el que vaig posar en marxa al padel, que inevitablement va ajudar.

JT peyrou big padel cistella de boles

"Titular, no titular: no em faig la pregunta!"

Padel Magazine : Qui són els jugadors amb qui us heu sentit millor a la pista?

Jean-Thomas Peyrou: Em va encantar jugar amb Adrien, vam tenir un primer primer partit on va funcionar molt bé. Tenim una química excel·lent, junts aconseguim jugar a un nivell molt interessant. També em va encantar tocar amb Jo (nota de l'editor, Johan Bergeron). El vaig trobar genial amb mi, molt tranquil, sempre en positiu. Tinc una petita anècdota sobre aquest tema. Segur una baixada de primer pla, en un moment donat, vaig cometre un error i em va venir immediatament a dir-me que era fantàstic perquè els contrincants podien pensar que a partir d'ara podia fer aquest moviment tan francament que el vaig trobar molt actiu.

Una mica decebut amb el meu darrer partit amb Jérémy Scatena, vam tenir molts partits d’entrenament junts en el passat quan vaig anar a acompanyar-lo a Barcelona, ​​estem hiperconnectats, però a la darrera reunió, ell i jo vam acusar el cop del 5è partit, estàvem molt cansats, però m'encanta jugar amb ell.

Padel Magazine : Avui us veieu més com un substitut o com a titular?

Jean-Thomas Peyrou: Som un equip, som 8 jugadors. Playersbviament, destaquen els jugadors. Estic pensant en 5 jugadors indestructibles. Aleshores són les opcions de l’entrenador. No em faig la pregunta, titular no titular. Si Alexis fa una crida a Thomas, Jerome o a mi com a sisè home, tots dos respondrem presents. Estarem completament darrere de l’un o de l’altre, la competència és súper sana i crec que hi ha molts factors que entren en joc. L’estat moral, l’estat físic de cadascun, la comprensió amb la parella amb qui jugarem, les condicions de joc, els oponents. L’elecció del criador dependrà d’aquests paràmetres.

JT Peyrou Jérôme Inzerillo

"El més important de padel, és l'equip "

Padel Magazine : Podem dir que aquesta selecció és un somni fet realitat per a tu?

Jean-Thomas Peyrou: Un somni, no, en canvi, és un gran orgull poder formar part de l'equip francès de padel. Crec que envia un gran missatge malgrat la meva edat. Tinc 36 anys, no 37 (riu), però em sento molt jove al cap. Sóc nou a la padel Vaig començar els meus primers torneigs a l’agost del 2017. Trobo que la meva selecció envia un missatge molt fort: amb feina, passió, ambicions, bona voluntat, podem fer grans coses i em sento més preparat que els joves de 20 anys!

JT Peyrou Adrien Maigret FIP ​​Itàlia selfie

Padel Magazine : Suposem que no teniu l'estil de joc més agressiu, creieu que podria ser un handicap?

Jt Peyrou durant padel gran volea de revés padel

Jean-Thomas Peyrou: No estic d’acord. Per a mi a França considerem el padel massa individual. Acostumem a posar els jugadors en caixes: defensor, no colpeja molt fort no té talent ... Crec que la capacitat d’entrenar és un talent.

Veig el que passa a Espanya i per a mi el més important és l’equip. La comprensió entre dos jugadors és la més important. Sí, òbviament, no tinc el millor par 3, però puc reequilibrar el joc per darrere, aportar tota la meva bona voluntat, fer que la meva parella jugui bé i crec que són qualitats almenys tan importants com tenir gran esclafit.

l'equip Padel Magazine intenta oferir-vos des del 2013 el millor de padel, però també enquestes, anàlisis per intentar comprendre el món de padel. Del joc a la política del nostre esport, Padel Magazine està al vostre servei.