Juan Tello s'ho passa molt bé a Bordeus amb Fernando Belasteguin ! L'argentí arriba al nostre micròfon per comentar diversos temes d'actualitat, i fins i tot explica l'origen del seu sobrenom, “El Gato”!

Molta gent a Bordeus

Premier Padel Pista central pública en blanc i negre de Bordeus

"Estic molt content d'estar a Bordeus. Intentem adaptar-nos a les condicions, entre les pilotes i aquest color negre, no és fàcil, però estic content, hem tingut uns partits gens fàcils però hem posat intensitat, així que esperem continuar així i estar-hi fins Diumenge, si Déu vol!"

"La llavor 1 és només un número. Avui tant si tens 1, 4 o 8 no canvia gaire perquè els partits estan molt equilibrats, el nivell ha pujat molt i cada partit és una història nova. Hem d'estar al màxim en cada partit i de moment ho estem fent molt bé, així que estic content de tenir aquest nivell aquí a Bordeus. També em sorprèn perquè hi havia molta gent des dels primers dies i esperem que els pocs seients buits que hi havia s'ocupin durant els propers partits!”.

Le padel, un esport que s'està globalitzant

“Tinc 29 anys i tenir dos fills et fa envellir més ràpid (riu). Estic content de veure que ara hi ha jugadors que vénen d'arreu. Crec que hi haurà un molt bon futur no només per als joves d'Argentina o d'Espanya sinó també per a jugadors joves d'arreu del món. Crec que encara em queden uns quants anys al màxim nivell, així que espero poder competir contra tots aquests joves jugadors a la pista".

El seu sobrenom

“El meu pare té els ulls clars, i al nostre poble sempre l'hem sobrenomenat “El Gato” perquè és ros, té els ulls clars, és un “gringo” com diuen a casa. Jugava a bàsquet, tennis i jo el seguia a tot arreu, i la gent em va començar a dir "el gatet". El gatet ha crescut, i ara és un gat! Aquesta és la història real. Després hi ha qui diu que em sobrenomen així pels meus salts, per la manera de moure's... però en realitat és en relació al meu pare”.

Feliç per Fede

“Estic molt content per ell, de veure el salt que ha fet. Avui lluita pel primer lloc amb Galan, que és evidentment un jugador excepcional. Estic molt content per Fede, per veure tot el que pot fer malgrat la seva mida. Té un mèrit increïble. Espero que pugui continuar lluitant pel primer lloc. Espero enfrontar-me a ell també perquè fa temps que no estem cara a cara!”

victòria del chingotto galan argentina

El retorn de Chingotto/Tello?

"Espero que algun dia puguem acabar la nostra carrera junts. Si és abans, perfecte, òbviament seré molt feliç. Però avui cadascú fa el seu. Crec que aquesta separació ens va fer bé a tots dos i espero que algun dia puguem tornar a estar junts i acabar aquesta etapa perquè la parella Tello / Chingotto va durar set anys i va ser una de les millors experiències de la meva vida, de la meva carrera. Llavors, per què no, però passarà un temps abans que això passi".

Després de Bela

Tello Belasteguin

“És evident que em quedaré sense parella quan la Bela s'aturi, però encara no és hora de pensar en la meva futura parella. Encara queden molts tornejos, aquest esport s'ha tornat una mica boig amb tots aquests canvis, així que esperarem una mica. De moment estic amb Bela, vull seguir aprenent d'ell, i no penso en res més que en l'equip, seguir progressant junts, hem jugat pocs tornejos junts, així que per de moment estic pensant sobre el present, i després veurem amb qui jugaré l'any vinent”.

Per veure l'entrevista sencera, la teniu just a sota!

https://youtu.be/O-_pGxgBG54

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !