Tant youtuber com jugador, Julien Seurin aporta una alenada d'aire fresc a l'esfera padel francès. Lúcid, jove i ambiciós, ens va concedir una entrevista durant el P2000 Padel Horitzó.

Un canal de Youtube com a targeta de presentació

Padel Magazine : Julien per als que no et coneixen, pots presentar-te als nostres lectors?

Julien Seurin : “Tinc 24 anys, sóc un jugador de padel des de fa 3 anys i jugo a tennis a la base. Ara sóc el 35è jugador francès i també tinc un canal de YouTube. »

Padel Magazine : tens un canal de YouTube que ha superat els 1000 subscriptors, l'enllaç del qual es troba ici. Ens pots explicar com va néixer aquest canal de YouTube i què hi fas?

Julien Seurin : “Aquest canal de YouTube és una col·laboració amb Arthur Marie, que és el germà de Jules Marie. Buscava algú que fes el mateix que Jules però al padel.

Vaig rebre molts missatges l'estiu passat perquè alguns amics meus havien vist la seva com' i em vaig dir "anar per què no". No vaig tenir temps de treballar al 100% en el projecte, així que va ser perfecte per col·laborar i alliberar-me d'algunes missions (sobretot d'edició). Així que estava bé. Des de l'agost passat em vaig dir, intento l'aventura i tots els tornejos de padel en què participo els filmo. Intento agafar algunes de les reaccions dels meus companys i oponents, fem un resum de tot això i ens arriba un vídeo de YouTube. Em diverteix molt fent això! »

Padel Magazine : Quan vas començar, quin era el teu rànquing?

Julien Seurin : "Quan vaig començar devia ser el 150 o alguna cosa així. I petit -A poc a poc, el que va ser bo és que l'Arthur es va deixar seduir pel projecte. Vaig venir de lluny, al principi potser buscava algú amb un bon rànquing i al final li va agradar la idea de fer un petit camí al voltant de la carrera d'un jugador i veure fins on pot arribar. Estem molt motivats per continuar. »

Objectiu: integrar el top 10 francès

Padel Magazine : Precisament vas atacar el padel Fa 3 anys, fa 150-10 mesos eres 12è i ara 35è. Ens pots explicar què et depara la resta, els teus objectius i els teus projectes?

Julien Seurin : “L'objectiu final per a mi segueix sent unir-me al Top 10 francès, ho vaig dir en vídeo, aquest és un objectiu a molt llarg termini. És un fil conductor a la meva vida com a jugador. padel, però allà l'objectiu seria entrar ràpidament entre els 30 primers, això seria genial. Espero que els P2000 m'ajudin a aconseguir l'objectiu, he fet poc. Com que fa molt de temps que no jugo padel, al P2000 vaig començar a la classificació i això no em va aportar cap punt. Així que els 30 primers ràpidament espero i els 20 primers a finals d'any seria un molt bon objectiu.

Després dels projectes, de moment estic molt frustrat perquè no trobo el temps per poder entrenar. Sóc més del tipus de fer les coses a fons i aquí el fet de no tenir temps per entrenar em molesta una mica. Tinc la intenció d'anar a entrenar al país on el padel és rei a Espanya. Aquest és el projecte del setembre. Amb Arthur treballem molt per intentar trobar recursos econòmics, res és segur. Cada cop en parlem més, vaig trucar a Dylan Guichard que està entrenant a Madrid, Benjamin Tison que va ser molt obert i em va donar tota la informació necessària, gràcies a ell per cert. Però ara creix més i més, és una cosa que tinc moltes ganes de fer i Arthur també. »

Padel Magazine : És cert que anar a Espanya seria un canvi total de vida, què estàs fent en aquests moments de la teva vida? Tens feina, ets estudiant?

Julien Seurin : “Així que aquest any estic cursant el meu diploma d'entrenador de tennis DEJEPS, és un entrenament laboral que encara em porta 35 hores setmanals. Volia condensar-ho en 3 dies, això vol dir que faig les meves 35 hores en 3 dies (de dilluns a dimecres) i aquests dies el padel no existeix (riu). Direm que aconsegueixo entrenar un o dos cops per setmana, dijous i divendres i sovint vaig a tornejos els caps de setmana. Òbviament, aquest any és una mica complicat amb YouTube que em ocupa el temps de manera casual, per això vull donar-me temps l'any vinent. Com més jugo, més tinc ganes de jugar. Aquest esport és una mica boig. I, per desgràcia, trobo que no jugo prou, tinc moltes ganes d'entrenar, he tingut alguns canvis a la meva vida que em permeten estar una mica lliure l'any vinent. Bé, realment no tinc límits, però l'únic problema és l'aspecte financer”

Nasser Hoverini

Apassionat del futbol, ​​vaig descobrir el padel el 2019. Des de llavors, ha estat un amor boig amb aquest esport fins al punt d’abandonar el meu esport favorit.

etiquetes