Descobrim el viatge de Kévin (conegut amb el pseudònim "Kev Tatz” a les xarxes socials), un creador de continguts dedicat a padel i el tennis. Kévin comparteix amb nosaltres la seva experiència, la seva immersió en el món de padel, i revela les seves ambicions com a jugador i creador de continguts.

El seu amor per padel

“Vaig descobrir el padel fa uns cinc anys durant una formació que incloïa un curs de formació padel. Aleshores no m'interessava gaire, perquè a la meva regió no hi havia pistes d'esquí. padel. Tanmateix, tot va canviar quan em vaig traslladar a Tolosa: allà va ser on vaig començar a jugar realment. Fins i tot vaig jugar el meu primer partit de torneig! Des d'aquell primer torneig, no he deixat mai de jugar, i ara estic en el lloc 1191 a França aquest mes".

“Estic convençut que, a llarg termini, el padel superarà el tennis en popularitat, sobretot gràcies a la seva facilitat d'accés i al seu costat divertit. Els meus vídeos reflecteixen aquesta creença: em concentro principalment padel, tot i que de tant en tant també cobreixo tornejos de tennis”.

Llançament del canal de YouTube

“Tres mesos després de començar a jugar padel, vaig llançar el meu Canal de YouTube. Em vaig adonar que passava molt de temps a les pistes, sovint participava en tornejos i buscava socis. Sempre he volgut crear contingut sobre un tema que em fascinés, i el padel es va fer evident. Va ser l'oportunitat perfecta per compartir la meva passió i les meves experiències, i així ajudar altres aficionats i jugadors a descobrir aquest esport.

Vaig tenir l'oportunitat de conèixer molts jugadors d'alt nivell. Tot i que no he fet vídeos amb tots ells, he interactuat amb ells durant diversos tornejos, sobretot durant el Campionat de França i el P2000. Aquestes trobades em van permetre aprendre més sobre el món de la competició”.

El seu vídeo preferit

"Si hagués de mantenir només un dels meus vídeos, seria el de Bastien Blanqué. Bastien va ser el primer a confiar-me amb un projecte".

Kev Tatz i Bastien Blanque

Els seus objectius per al 2024

"L'any 2024, el meu objectiu principal és posar-me al dia amb altres creadors de contingut que s'han incorporat recentment al negoci. padel a Youtube. Vull produir vídeos de qualitat per fer créixer el meu canal. Vaig ser dels primers amb Julien Seurin per crear contingut exclusivament al padel, i ara vull destacar oferint vídeos únics. També pretenc continuar destacant la nova generació que arriba al padel, aquest any hi haurà diversos vídeos amb joves al meu canal.

Kev Tatz

El meu objectiu com a jugador és entrar entre els 1 primers el més aviat possible. L'any passat em van frenar una lesió al turmell, però ara estic decidit a recuperar el temps perdut! I al meu canal vull mostrar el padel mitjançant informes immersius”.

Dorian Massy

Nou seguidor de padel, Em fascina aquest esport dinàmic que combina estratègia i agilitat. Trobo en el padel una nova passió per explorar i compartir amb tu Padel Magazine.

etiquetes