El 18 de setembre de 2022, va tenir lloc el primer campionat regional interclubs femení sènior d'Alts de França al TSBV de Valenciennes, on els equips de Valenciennes, Amiens i Grande – Synthe van competir per la classificació per evolucionar a la Segona Nacional.

Els equips presents es van enfrontar amb diferents objectius. Virginie Baron, la capitana del dia que va substituir Laure Larange amb poca antelació, ens va explicar que aquests primers interclubs van ser "una oportunitat per enfrontar-se a altres jugadors i guanyar experiència per apuntar a l'ascens a la Segona Nacional a llarg termini".

TSBV de Valenciennes

En el millor de 3 partits per equips, el Valenciennes dirigit per Emma Renard, Élodie Romanowski i Lauren Synaeghel, respectivament 92è, 171è i 297è de la classificació. padel dona, va guanyar l'interclubs contra l'Amiens amb un marcador de 3 a 0.

Al final de la reunió, Lauren Synaeghel es va mostrar encantada de veure que l'objectiu de l'equip s'havia complert!

Es fa, doncs, la cita per a l'equip de Valenciennes per a la nacional 2 interclubs que tindrà lloc els dies 15 i 16 d'octubre contra altres campions autonòmics.