Els brasilers s'han imposat aquest matí en el partit per la cinquena posició contra Bèlgica a la Copa del Món de Dubai 2022.

Aquesta no és clarament la competició somiada per als brasilers. Entre les noies que pensaven que estaven classificats per als quarts de final i que finalment no ho estaven, i els nois que van perdre contra Portugal al final de la nit, el torneig va ser complicat.

Tot i això, els equips de la Seleçao van fer la feina per acabar al millor lloc possible. Les noies, que ahir van dominar els Països Baixos, ocupen el 9è lloc, mentre que els nois acaben en 5è lloc gràcies a la seva victòria contra Bèlgica.

De fet, després que la parella Bergamini / S.Flores guanyés a Deloyer / Montoisy 6/4 6/4, van ser Lucas Campagnolo i Joao Flores els que van acabar la feina contra Geens / Peeters: 6/2 6/4. N'hi ha prou per acabar la competició amb una mica menys d'amargor...

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !