La lliga corsa i la lliga Essonne han proposat fases regionals per als campionats francesos de padel aquest cap de setmana.
Ressenya d’aquest ric cap de setmana padelistísticament:

La lliga Essonne: guanyen els favorits

A Essonne, les classificacions per al campionat francès de padel va tenir lloc al camp de Servon el dissabte 05 de setembre.
[googlemap src = ””Amplada =” 150 ″ altura = ”150 ″]
Dos equips femenins i quatre equips masculins van ser presents en aquesta primera edició.
Entre les noies, Kildine ALBERT i Nadia BOUSSARD es van endur la victòria.
Per als nois, després d’una fase de grups on tots els equips van competir amb bon humor, van ser Loïc LE PANSE i Sébastien RUIZ DE CONEJO els que van guanyar. Amb una bona experiència al padel, esperen aconseguir un bon resultat a Lió per als campionats francesos.
La següent i última etapa de la lliga Llenguadoc el 12 de setembre.

La lliga corsa: parella masculina a Lió

A As Milleli (Ajaccio) amb el seu padel, la lliga també va proposar la seva etapa regional per als campionats francesos de padel.

Victòria a la final de la parella Lilian Prod'homme (2/6) / Ghjuvacchinu Rossini (15/3) contra Pierre Mori (15) i Baptiste Borelli (15/1) 6/1 6/3