Padel Passion Tour va organitzar les etapes finals de la seva segona etapa al Soccer Park de Champigny. Els jugadors dels 20 primers francesos van estar presents per intentar guanyar aquest gran esdeveniment.

FINALISTES: GEORGES FREDERIC / GEORGES DELPHINE

A la prova mixta, la classificació va començar el dissabte passat. Després d’una bona lluita va ser NICOLAS MANACH / SOPHIE LECOINTRE qui va guanyar contra FREDERIC GEORGES / DELPHINE GEORGES.

Tingueu en compte que aquesta parella ja s’havia notat durant el Nacional Padel Copa al Cap d'Agde. No hi ha dubte que els tornarem a veure de nou en els protagonistes durant els propers mesos.

La lliga Picardia s’ha apoderat de Champigny.

Entre els experts, ERIC QUILLET / BENJAMIN KOSIR són els grans guanyadors.
Durant tot el torneig, tot i tenir parelles complicades per jugar, sempre van aconseguir jugar net. A la final contra ADRIEN MAIGRET i SEBASTIEN RUIZ DE CONEJO, la parella de Picardia va aconseguir facilitar la seva feina gràcies a una consistència impressionant tot i arriscar-se amb certes pilotes. Mentre SEBASTIEN RUIZ DE CONEJO intentava aturar la màquina contrària, ADRIEN MAIGRET atacarà diverses vegades a la seva diagonal. Però els cops no van fer prou mal.

L’equip Shark CYRILLE THEUNYNCK / FREDERIC BURELLI del Soccer Park de Champigny va arribar a la semifinal, mentre que FABIEN VEBER / FABRICE ORTIZ es va aturar a les portes de la final malgrat un enorme partit perdut en el super tie-break contra el finalistes.

Lògicament, la parella del club padel d'Amiens (el Multiball) guanya aquesta final i aquest torneig.

Troba totes les imatges de aquesta competició aquí.

algunes xifres

SYLVAIN GIMENEZ, el director del torneig, explica veure "aquest circuit d’una manera molt interessant. Aquest pas Padel La passió es va organitzar durant 3 dies. 62 participants van venir a participar en aquest esdeveniment. 64 jocs jugats en 2 camps i amb el format FFT."