Laurent Maistret (presentadora de televisió) de Team Bleu Laura Clergue ens va donar uns minuts per explicar-nos l'esdeveniment de la All Star Remontada de la Betclic Remontada Padel.

Fan de padel

Vaig jugar a tennis per diversió i tinc un amic que juga molt a tennis. padel. Em va introduir en aquest esport, en un club de Thiais. Sempre em vaig dir a mi mateix que ho provaria padel. I un cop vaig provar el padel, em vaig enganxar de seguida!

Encara no he tingut l'oportunitat de jugar tornejos, però m'encantaria. Les primeres vegades que vaig jugar padel, vaig tenir una mica de dificultat per trobar el meu lloc, si volia jugar per la dreta o per l'esquerra. Al principi no m'importava gens, no em va importar gaire, però en realitat em vaig adonar ràpidament que estava més còmode a la dreta. Sabem que el tàctic és sovint més a la dreta i el "showman" més a l'esquerra. Però m'agrada tenir els dos papers.

Millora la teva pràctica

Sego activament l'esport a les xarxes socials, miro i també aprenc a través de tutorials per millorar la meva tècnica i la meva posició. Vaig aprendre a entendre les finestres del camp, intento estar tranquil. No necessitem precipitar la pilota i córrer en totes direccions. Només has de tenir sentit de la direcció, com al billar, t'anticipes cap a on anirà la pilota. Amb pràctica i hàbit s'aprèn a domesticar les finestres.

Juga a padel rodatge

Estava en un rodatge que acabava d'acabar a Màlaga, “Les Apprentis Champions”, i tan bon punt teníem un moment lliure o un dia lliure vam anar tots a jugar. padel.

Vols jugar amb la Laura Clergue, la seva capitana

M'agradaria interactuar més amb la Laura i fer alguns partits amb ella. Quan jugues amb una jugadora professional com ella i amb la seva experiència com a consultora de Canal +... segur que m'ajudaria a millorar enormement. No dubteu a provar el padel, un cop juguem estem tots dins, no parem!

Léa Deutsch

Apassionat Padel des del 2018 amb nombroses experiències en comunicació i creació de continguts, vull compartir amb vosaltres la meva passió a través dels meus escrits.