Una gran reunió de padel internacional va tenir lloc aquest cap de setmana a Chiba (Japó), l'asiàtic Padel Torneig. Aquest torneig va reunir per tercer any consecutiu diversos països en diverses competicions, homes, dones, juniors, seleccions nacionals o torneig tradicional. Després de dos dies de competicions, són els australians els que guanyen l’asiàtic Padel Torneig 2019.

Aquests són els resultats dels diferents esdeveniments oferts, sabent que Japó i Austràlia van ser les dues nacions que van guanyar més premis. No hem d’oblidar nacions prometedores com l’Índia, Qatar, Tailàndia i la Xina durant les properes competicions.

• El torneig sènior el va guanyar la parella australiana Justin Thomas / Matthew Barrelle
  • Els campions de la categoria júnior són: Remier Taira, Fumito Sato, Taiyo Sone i Maxi Koyama.
  • També va tenir lloc un torneig internacional FIP125 Homes: Guanyadors: Daisuke Shoyama (JPN) / Asier Gago Martinez (ESP). Finalistes: Justin Thomas / Marious Zelba (AUS) Dones: Guanyadores: Ayano Fujiki / Miki Chinen (JPN). Finalistes: Maiko Kutsuna / Chifumi Sato (JPN)

L 'organització i, en particular, el president de l' associació japonesa de Padel, Sr. Nakatsuka, gràcies a tots els patrocinadors, Dunlop Sports Marketing, Suntory Food International, Nexus i Head Japó.

Ens veiem el 2020 per a un proper asiàtic Padel Torneig, certament, i així ho esperem, amb més participants.