L’edició 2022 de Head Padel Open va tenir lloc als vessants de Winwin Padel de l'Arbois del 22 al 24 de juliol. Una competició disputada sota una calor sufocant sota el signe de la convivència i organitzada magistralment per l'equip Head totalment muntat!

Els classificats durant tot l'any a les fases autonòmiques van poder aprofitar l'animació in situ, l'entrenament dels jugadors professionals presents al lloc i la vetllada dels jugadors, algunes de les fotos dels quals ja s'han filtrat a les xarxes socials.

Fase final de l'HPO P250 Men: un primer per a Romary / Gerson

Després d'una final que van dominar de principi a fi, Olivier Romary i Derek Gerson van guanyar 6/4 6/4 contra la parella Ramon/Marc, a qui mai havien guanyat.

Surten amb els patinets elèctrics que ofereix Head !

P500: el camí reial per a Alex Toppin i Rémy Gourre

Els grans favorits de l'esdeveniment, Rémy Gourre i Alex Toppin, cap de sèrie 1 de l'esdeveniment van deixar només molles als seus oponents i van marxar amb el trofeu després d'una victòria per 6/4 6/4. Batut a la final, el preciós equip format per Mathieu Squarta i Yohann Jaumel podrà consolar-se amb la seva bona carrera i una victòria davant la parella Hanouna / Bergeron als quarts de final.

P1000: Jessica Ginier i Lucile Pothier sense pietat

Malgrat l'estatus de llavor número 5, la parella Ginier / Pothier va ser l'espantaocells d'aquesta taula de la P1000. La semifinal teòrica contra Élodie Invernon i Charlotte Soubrié que es va anunciar malauradament no va poder tenir lloc arran de la retirada de Charlotte i Elodie.

A la final, les valentes Nada Majdoubi i Géraldine Sorel van lluitar amb totes les seves forces sota un sol abrasador però van perdre 6/1 6/3.