La lliga de tennis Poitou Charentes va organitzar els seus segons campionats regionals padel el cap de setmana passat a l’Sporting Club de Poitiers.

En total, 34 jugadors van competir durant els dos dies de competició.

Dos equips eren els favorits de la final i la lògica es va respectar en el sorteig masculí.

Guillaume Morere i Laurent Lalange (n ° 2) havien decidit salvar-se i van jugar tots els partits de grup i la taula final, deixant molt pocs jocs als seus oponents per posar-se en forma a la final.

La mateixa història per a la parella favorita de l'esdeveniment Leruste / Poey que va arribar a la final sense tremolar tot i la gran por de Batiste Poey que va girar el turmell a la semifinal quan dirigia el 6/1 5/1. Afortunadament, més por que mal.

Aquest petit esquinç no tindrà cap conseqüència en el resultat final. Batiste Poey en metrònom i Alexandre Leruste en finalista van guanyar lògicament 6/3 6/2 i van guanyar el títol per segon any consecutiu.

Aquestes dues parelles estan classificades per a les Interregions on s’enfrontaran a les Yvelines, el Franc Comtat i la Normandia els dies 9 i 10 de setembre per classificar-se per a les fases finals dels campionats de França del 2017.

No hi ha dubte que la lluita serà dura per guanyar els dos llocs classificatoris.

Per a les dones, només 2 equips van participar a la competició.

Pauline i Caroline van guanyar cara a cara a Nathalie i Élodie després d'un ajustat partit de 6/4 7/5.

El cap de setmana va tenir lloc en un ambient notable on tots els jugadors presents van oferir als espectadors una bellesa molt bonica Padel.