Aquest cap de setmana han tingut lloc un P500 femení i un P1000 i un P250 masculí a Padel Toca, a la conca d’Arcachon. Els membres de l'equip de França tenen el seu estatus respectat.

Per primera vegada des de la seva creació, el club de la conca d’Arcachon va organitzar un P1000, i això sí Adrien Maigret i Benjamin Tison que van guanyar, amb una victòria 6/3 7/6 sobre Max Moreau i Josep Aymerich.

El que va ser internacional fa un any i el seu company espanyol van haver de lluitar al matí per classificar-se per a la final, guanyant contra Matthieu Armagnac i Alexandre Leruste després de perdre el primer set (4/6 6/3 6/2) . El Parisians, que no han perdut ni un set del torneig, no va passar gaire temps al camp a les semifinals contra Sébastien Corbelli i Laurent Bensadoun, ja que aquest últim es va lesionar malauradament a l'1 / 0 ...

Per a les noies, també va ser el primer des de llavors Padel Touch no havia organitzat mai un P500 femení. Aquí de nou vam trobar una final al gust de l'equip francès, amb un victòria de Laura Clergue i Léa Godallier contra Mai Vo i Amélie Feaugas (6/3 6/3). Igual que amb els homes, els guanyadors no van perdre cap set de torneigs ...

Finalment, com cada cop veiem més, el club va organitzar un diumenge un P250 masculí. Inusualment, els dos equips que vam trobar a la final no eren dels vuit germans. Victòria final de Cyril Saubion i Nicolas Ovial contra Axel Bourrec i Maxime Segalard (7/5 6/1).

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !