La lliga Ile-de-France va organitzar les classificacions per al campionat francès de padel, el cap de setmana del 2 i 3 de juliol de 2022 a les pistes de Padel Horitzó. La competició es va desenvolupar en molt bones condicions i amb un ambient molt agradable. El programa va ser desenvolupat per l'àrbitre David FERREIRA que va comptar amb l'assistència de Catherine LEFEBVRE en la benvinguda dels jugadors.

La fase femenina va incloure 13 equips i va veure la victòria de la parella a la final: Charline TONDA (n°20) i Elise DAVID-BOUVIER (n°44) davant Manon TONDA (n°34) i Alexise DUCHENE (n°69) .

Ile de France padel

Pel que fa al torneig masculí, 24 equips van ser presents per intentar arribar a la final i representar així la lliga IDF als campionats francesos.

Es van penjar les dues semifinals, una de les quals es va disputar amb Philemon RAICHMAN (n° 34) i Fabien LE SAUX (n° 41). Aquest equip liderava 5/1 al tercer set i la parella Zine Dine MEDDAH (n°79)/Pierre DESTOMBES (n°63) ha hagut de salvar més de 5 punts de partit per poder arribar a la final després de més de dues hores. de joc.

La final la van guanyar finalment la parella Yann AURADOU (n°9)/Manu VIVES (n°25).

La lliga IDF espera que altres parelles també acompanyin aquests dos equips guanyadors.