L'Inclusive Padel Gira va publicar el seu calendari de tornejos 2023 amb deu esdeveniments, entre ells vuit a Itàlia i dues etapes fora de les fronteres, a Màlaga (Espanya) i Dubai (Emirats Àrabs Units). Durant aquests torneigs, els equips participants estaran formats per un jugador actiu i un jugador amb discapacitat.

Per aquest segon any del circuit es contractaran 20 jugadors amb discapacitat. Competiran pel primer lloc aconseguit per Alessandro Ossola l'any passat segons el següent sistema de classificació: 5 punts per participació en una prova, 1 punt per partit guanyat, 30 punts per al guanyador i 15 per al subcampió.

L'evolució de l'IPT neix d'un desig emanat de la federació italiana de fer padel un esport totalment inclusiu afegint un rebot per a jugadors en cadira de rodes o persones que juguen amb una pròtesi.

El primer torneig tindrà lloc l'11 de març amb motiu de la Padel Itàlia X-Període de Roma.

Segueix les notícies de l'Inclusive Padel Gira AQUÍ.