Jugadora d'alt nivell, entrenadora, seleccionadora, consultora... Cada cop que ens trobem amb la francesa Line Meites, s'ha posat barrets nous i tantes experiències al seu crèdit. Hem entrevistat aquest entusiasta mai satisfet, que avui prospera a Abu Dhabi, capital dels Emirats Àrabs Units.

Padel Magazine : Com és que et trobem avui a Abu Dabhi?

Line Meites : “El desembre de 2021, vaig rebre una trucada telefònica que m'oferia un gran projecte. Vaig pensar molt poc: un mes i mig després, havia deixat la feina, vaig deixar el meu pis, vaig vendre el cotxe i vaig fer les maletes. Em vaig trobar a Abu Dhabi per treballar per a una empresa anomenada " Som padel amb el qual treballa LeDap [Padel en argot]. És una empresa d'inversors escandinaus que construeix camps i clubs de padel arreu del món i més particularment als Emirats. »

PM: Ja saps què faràs després d'aquesta missió?

ML: "Ho he fet gairebé tot avui al padel i l'oportunitat que vaig tenir aquí em permet expressar plenament les meves habilitats i experiència. Aquí em van donar aquesta oportunitat, així que l'aprofito. La resta, no ho sé. Em dono de ple a aquesta experiència, ja hem obert quatre clubs a Abu Dhabi en només vuit mesos. Vaig fer diferents missions sent RRHH, coach, recepcionista, muntant projectes i clubs.

Line Meites Dubai 2022

“Crear el meu propi club? És un objectiu, a llarg termini”

Avui sóc el gerent d'un nou centre amb pistes de tennis padel interior i exterior. També tornaré una mica al camp. Són moltes coses diferents que em permeten desenvolupar tota l'experiència que he adquirit al llarg dels anys. »

PM: Quines diferències hi ha aquí, en comparació amb França?

ML: "És un país increïble. Tot el que hem après, tots els executius que coneixem a França i a Europa, bé, ho estem tornant a zero. Pel que fa a l'esport, de moment no tenen la cultura de l'esport, però s'hi acosten i s'adonen de tot el que l'esport pot aportar a la vida de tothom en termes de valors, gust per l'esforç i la resistència... Intento pel meu part per portar aquest estat d'ànim i aquests valors, per mostrar tot el que pot aportar l'esport i per apropar la gent a l'esport.

Line Meites Dubai 2022

“Constituir un equip femení als Emirats, un gran repte”

Els habitants d'aquí viuen en una societat de serveis però no estan acostumats a moure's, suar, donar-se, esforçar-se. Aquesta cultura de l'esport, estem en procés de portar-la, aquesta comunitat padel amb pistes, tornejos, acadèmies i sobretot el plaer de jugar mentre coneixem els amics. »

PM: I crear el teu propi club, això és un desig?

ML: "Per què no, encara ho tinc al fons de la meva ment. Crear el meu propi club padel, és un objectiu a llarg termini per a mi, però no és l'únic. Crec que conec tots els càrrecs que es requereixen per dirigir un club padel i desenvolupar-lo. I això m'interessa, perquè m'agrada tocar-ho tot i diversificar-me. »

PM: Algunes nacions busquen jugadores per als seus equips, de vegades naturalitzant-les...

ML: “Crec que seria una gran experiència per a mi, però sense abandonar necessàriament França, perquè segueix sent el meu país, la meva pàtria. Tinc un lligam molt fort al que vaig viure quan era jugador de la selecció de França, després entrenador i seleccionador de veterans [al campionat del món]. Són emocions que m'agradava experimentar. Però aporta la meva experiència, potser per entrenar un equip, i per què no els Emirats? Crear un equip femení en aquest país seria un gran repte. el padel ve d'aquí molt lluny, ho vam veure durant els mundials. Però m'interessa. »

Mira l'entrevista completa a continuació:

Després de 40 anys de tennis, Jérôme cau a l'olla de padel el 2018. Des d’aleshores, hi pensa cada matí mentre s’afaita ... però mai no s’afaita pala a la mà! Periodista a Alsàcia, no té cap altra ambició que compartir la seva passió amb vosaltres, ja sigui que parleu francès, italià, espanyol o anglès.

etiquetes