Gran victòria de la parella favorita Loubic / Halle per al primer torneig Padel Al voltant al Soccer Park Bordeaux!

Aquest cap de setmana va tenir lloc el primer torneig Padel Al voltant del Soccer Park Bordeaux amb 3 categories obertes: home P250, home i dona intermedis.

Loubic / Halle: un torneig dominat sense haver estat mai realment preocupat

A la P250 la lògica es respecta a la semifinal amb la victòria de Loubic / Halle contra la parella Laura / Auriol. La segona semifinal està molt més enganxada! Tot i això, la parella Lagrange / Pham va perdre 10/8 en el super tie-break contra la parella Roumy / Folgueras.

Final d’alt nivell amb en concret dues molt bones sortides de Yoann Roumy. Però això no n'hi haurà prou per desestabilitzar els favorits que surten un partit molt gran per guanyar 6/4 6/2.

Torneig de marató per a la parella guanyadora de la categoria intermèdia Dattler / Barrucco

Llistats als dos taulers, la parella Dattler / Barrucco va fer un total de 9 partits durant el cap de setmana. Això no li va impedir guanyar a la final contra la parella Hospice / Szlosek que segurament va deixar força durant la seva gran semifinal contra la parella Belin / Santucci que va acabar en el super tie-break.

Una victòria per fòrceps per a la parella Verdeun / Papot

Els 2 equips favorits d’aquest torneig es van trobar a la final. I quina final! Després de gairebé una hora i mitja de partit, la parella més experimentada va guanyar contra Laura i Manon Comme al marcador de 1/30 6/7 i 6-4 al super tie break.

Un cap de setmana excel·lent amb grans jocs i una organització dels equips del Soccer Park al capdamunt del seu partit.