Semifinalista de Premier Padel Bordeus P2, Lucas Bergamini, un jugador dretà treballador d'1m65, ens explica els motius del seu pas per l'esquerra amb Pablo Cardona.

“Sóc dretà, però per aquest torneig vaig formar equip amb l'esquerra Pablo Cardona per les circumstàncies: el seu company Javi Ruiz i el meu, Victor Ruiz, estaven lesionats. Així, com també es va trobar sol, em vaig oferir a jugar amb mi i va acceptar aquesta aventura. Quan era més jove, malgrat la meva baixa estatura, jugava a l'esquerra, així que em vaig desenvolupar com a jugador d'esquerres. Per això li vaig proposar aquest repte a Pablo, perquè sé més o menys com jugar per aquest costat. No és com si m'hagués passat tota la vida a la dreta, però encara és molt difícil perquè fa anys que no vaig jugar per última vegada a l'esquerra! Malgrat tot, estic bastant content amb les sensacions que he pogut tenir”.

“És clar que vaig proposar jugar a l'esquerra perquè sabia que al meu costat tenia en Pablo que és molt alt, que colpeja molt fort i que s'encarrega de les coses que no puc fer. Al final, va ser com si tingués el paper d'un jugador de dretes però d'esquerres: vaig preparar el punt perquè tingués una pilota explotable i acabés la feina”.

I va funcionar força bé perquè Bergamini i Cardona van arribar fins a la semifinal, on es van endur un set dels eventuals guanyadors del torneig, Jon Sanz i Coki Nieto! Tornarem a veure el brasiler a l'esquerra? No aviat, en cap cas, ja que aquesta setmana troba a Roma el seu company habitual Victor Ruiz!

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !