Fa uns dies en vam saber llegir la llista dels seleccionats per unir-se a l'equip francès a la vista dels mons de Padel que es jugarà a Doha, Qatar, del 15 al 20 de novembre de 2020.

Si alguns noms conservats ja són coneguts dins de la selecció francesa, el capità de les noies, Robin Haziza, volia aportar una mica de sang nova a aquest equip donant una oportunitat a 3 de nous.

Així és com Fiona ligi, Elodie Invernon et Lucile Pothier tindrà el privilegi de portar els colors tricolors durant el Mundial de Qatar.

Padel Magazine va parlar amb un d'aquests jugadors tan prometedors, Lucile Pothier.

Durant aquest intercanvi, va tornar a la seva selecció per a l'equip francès, la seva relació amb el seu capità Robin Haziza, però també pels esforços que va fer en l'entrenament.

Un somni fet realitat

“No esperava ser seleccionada en absolut i em va sorprendre gratament la notícia. Jugar a l’equip de França és un somni, n’estic molt content i ho faré tot per estar a punt.

La Robin em va donar molt suport i em va animar molt quan em vaig adonar pràctiques amb l'equip francès. Em va dir que havia de treballar molt, però que tenia totes les meves possibilitats, que hi havia de creure. Les seves paraules em van tocar i sobretot em van motivar a donar el millor de mi. Després d’aquestes pràctiques, vaig participar en diverses competicions, al costat Wendy (Barsotti).

Barsotti- Pothier - P2000 Pyramids 21

 

També vaig augmentar les hores d’entrenament. Com que estic a Chambéry en aquest moment i que no hi ha prou estructures ni entrenadors, vaig regularment a Lió per entrenar ”.

Entrenament intensiu

“A l'agost vaig començar a entrenar en tota Padel. Vaig poder fer molt de col·lectiu amb Arnaud Taboni i fins i tot una mica Johan Bergeron.

Actualment estic entrenant Esperit Padel amb Francois Authier. Em va agafar sota la seva ala i fem seguiments sobretot durant els torneigs. Em va donar molt tàcticament i tècnicament. Gràcies a aquest treball, em va donar més confiança i es va sentir durant els campionats francesos.

Wendy Barsotti Lucile Pothier Perpinyà P2000 2021 vibora

Realment faré tot per estar plenament en favor dels Mundis Padel a Qatar. Serà una experiència fantàstica i és cert que, si miro un any enrere, començaria a ser seriós al respecte. padel.
Hi ha hagut una evolució i estic molt content de participar en aquest projecte. He invertit molt més personalment en els darrers mesos perquè Lió encara és a 2 hores d’anada i tornada de casa meva i he participat en molts torneigs més.

Sebastien Carrasco

Fan de padel i d'origen espanyol, el padel recorre les meves venes. Molt feliç de compartir amb vosaltres la meva passió per la referència mundial de padel : Padel Magazine.