De moment res oficial és clar, però podria ser que per primera vegada, un Campionat del Món de padel acull 17 nacions entre els senyors.

De fet, segons una font propera al Mundial, sembla que Qatar podria ser un convidat d'última hora entre els senyors!

Lògicament, el país que havia d'acollir la competició a la base no va participar en les classificacions de la zona Àsia-Àfrica. De fet, com a país amfitrió, Qatar va ser automàticament un dels 16 classificats. Excepte que, mentrestant, els qataris s'han vist obligats a renunciar a l'organització d'aquests Campionats del Món, donant pas als Emirats Àrabs Units, que així van recuperar al mateix temps el lloc reservat al seu veí...

Però la píndola seria difícil de passar a Qatar. De fet, les autoritats considerarien injust que el país del golf Pèrsic quedés exclòs d'una competició en la qual no tenia l'oportunitat de classificar-se. Una situació complicada que la FIP tractaria de gestionar el millor possible. Segons la nostra font, no s'ha de descartar la solució d'afegir Qatar a un dels quatre grups masculins i, per tant, tenir un Mundial de 17 equips.

Per tant, tindrem per primera vegada un Campionat del Món de padel a 17 equips? Respon en les properes hores!