Marc Bernils només té 22 anys. Amb la seva carrera per davant, l’espanyol inicia un nou projecte amb Ricardo Martins. Descobriu aquest talentós jugador jove que podria sorprendre a més d’un en els propers mesos.

Padel Magazine : Ens pots explicar la teva història per a aquells que no et coneguin? D'on vens ?

Marc Bernils:“Vinc de prop de Barcelona, ​​de Lloret de Mar. Vaig començar a jugar a tennis i futbol. El futbol va començar a funcionar molt bé per a mi i vaig començar a jugar només a futbol. Un dia la meva família va anar a jugar padel, i de sobte em va atrapar padel. Llavors vaig deixar de jugar a futbol. Vaig començar a entrenar realment, després vaig anar a Barcelona a millorar. Vaig començar a jugar al circuit de la Federació Catalana i al World Padel Tour.

“Sempre he jugat amb Scatena i ell em va oferir tocar a l'APT Padel Torre. Vam tenir un bon rellotge a Bèlgica. Em va dir que podia jugar amb un altre francès i vaig tenir una oportunitat amb Ricardo Martins ”.

bernils apt

Padel Magazine : Parlem de la vostra relació amb Jeremy Scatena. Després de Bèlgica, decidiu separar-vos, per què?

Marc Bernils:“Amb Jeremy és especial. Som molt bons amics. Puc dir que és un dels meus millors amics. Sortia d’un període sense jugar, estava una mica desconnectat i em demana alguna cosa que no li puc donar. Tot va ser precipitat. No estava físicament bé. En quarterback contra els holandesos, vol fer una tàctica que no puc aconseguir. Estem perdent aquest joc, però no hem parat de jugar junts a causa d’aquest joc. Parlem, som amics, fins i tot vam jugar junts al Futur de Portugal ”.

"Scat tenia un altre projecte amb Tison, així que vaig parlar amb Miguel Oliveira que em va assessorar Ricardo Martins".

Padel Magazine : Amb Ricardo, et sents més relaxat. Fins i tot teniu un entrenador aquí a Portugal. Al setzè, perds un set, però no surts del partit.

Marc Bernils:“Ricardo em va donar la benvinguda. Fa un mes que estic a Portugal i visc amb la seva família. M’ho va donar tot quan no el coneixia. Per a mi és increïble ".

“Al setzè vam tenir un partit difícil. Sense l’entrenador no crec que haguéssim guanyat. Sóc un jugador que té molts tirs, però trobo a faltar la decisió. Vaig començar profundament i vaig cometre alguns errors. L’entrenador em va ajudar a guanyar aquest partit ”.

bernils martins apt

Padel Magazine : Al vuitè, aconsegueixes el teu partit de referència. 

Marc Bernils:“Vam tenir molta confiança després d'aquest partit. Cejas i Blasco eren els favorits. Crec que he jugat molt bé, i el meu company d’equip continua jugant molt bé ”.

Padel Magazine : Actualment esteu a l'APT Padel Torre. Quin és el vostre objectiu a mig / llarg termini?

Marc Bernils:“El meu objectiu durant els propers 5 mesos és jugar amb Ricardo, funcioni o no. Vull un projecte amb ell. M’agradaria veure si puc venir a viure aquí a Portugal per entrenar amb ell, o viceversa, a Barcelona. Anirem junts a Suècia per als 3 torneigs. Després veurem, però la idea és continuar junts ".

Pels seus noms, podem endevinar els seus orígens espanyol i italià. Lorenzo és un multilingüe apassionat de l'esport: el periodisme per vocació i els esdeveniments per culte són les seves dues potes. És el cavaller internacional de Padel Magazine. Sovint ho veuràs a les diferents competicions internacionals, però també als grans esdeveniments francesos. @ulldepadel a Instagram per veure les seves millors fotos padel !