Marta Marrero va fer la seva gran tornada aquest dimecres al matí a Bordeus P2 amb el víking, Aranzazu Osoro. Un retorn guanyador per a la nova mare, ja que ella i Zazu van passar a la segona ronda del torneig.

El moment de tornar amb la Marta al seu retorn i les seves noves sensacions.

Un retorn ple d'emocions

Estic molt content d'estar aquí, en aquesta magnífica pista de Bordeus. Em vaig sentir bé, còmode, però d'altra banda, Em vaig sentir molt nerviós. Era bastant previsible que sentia aquest nerviosisme, després d'un any i mig sense jugar. Però la meva parella va jugar molt bé i em va acompanyar molt bé a la pista.

Em va emocionar molt aquesta victòria, també em va permetre alleujar part de la pressió que tenia. Estàvem molt impacients per començar aquest torneig i ara que el nerviosisme s'ha calmat, Intentarem gaudir una mica més de la pista.

Un projecte a llarg termini amb Zazu Osoro

Normalment, amb Aranzazu Osoro, està fet per durar. Quan comences amb una nova parella, tens certes expectatives. Amb Aranza crec que podem formar una parella molt competitiva i podem tenir bons resultats. Espero que puguem estar junts durant molt de temps perquè realment, Vaig gaudir molt a la pista amb ella.

Aranzazu Osoro Marta Marrero Bordeus P2

Jubilació? No immediatament...

No puc dir quant més temps jugaré. De moment, he tornat i no penso gens en la jubilació. Seria una mica pessimista...

De moment, l'important és gaudir del moment. En aquests moments hi ha molt bon nivell, els joves jugadors que arriben són molt forts. Tanmateix, tinc ganes, tinc energia…i la meva filla també em permet continuar, amb tot el que això comporta quan viatja de totes maneres.

Una evolució del joc?

Hi ha uns jugadors molt joves que estan arribant al circuit i que són molt forts, també físicament. Avui tothom entrena molt i es nota en l'evolució de la padel.

Crec que és molt positiu per a l'espectacle!

Premier Padel vs World Padel Tour ?

Le World Padel Tour tenia molta experiència, i el Premier Padel té uns anys al darrere. Un començament mai és obvi. Però no en puc parlar massa perquè feia un any i mig que no hi vaig estar, així que no podria comparar perquè encara no tinc molta experiència en aquest circuit.

Per veure el vídeo sencer, cliqueu aquí:

https://youtu.be/mte0l15VZfs
Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.