Al micròfon de Padel Magazine, Maxime Joris torna sobretot a la seva recent derrota a FIP Gold Valladolid, la seva preparació mental, i per descomptat la seva selecció per a la selecció francesa!

Un decebedor FIP Gold Valladolid

Sincerament, crec que les condicions no ens van afavorir realment. Les condicions de joc eren molt ràpides. Havíem jugat a l'aire lliure la setmana anterior i aquesta vegada estàvem semi coberts. No ens hem adaptat correctament a aquestes noves condicions.

Tàcticament, podríem haver fet ajustos que ens ho haurien facilitat, però no els hem pogut implementar. Això és el que ens faltava. Els jugadors espanyols van jugar molt bé, però realment va ser la nostra incapacitat per adaptar-nos i ajustar la nostra estratègia la nostra principal debilitat.

Le padel, un esport mental

Em segueix durant tot l'any la meva entrenadora mental, Kelly Sotière. Junts treballem en la preparació dels partits, ja sigui abans o després dels partits, així com els reptes que em pugui trobar, ja sigui fora o dins del camp. Aquest seguiment mental és essencial per a mi.

En funció dels reptes o sentiments que pugui tenir, organitzem sessions específiques. Aquestes sessions s'adapten al calvari que s'acosta o a l'aprehensió que pugui sentir. Fem un treball en profunditat, que m'ajuda molt. Des que vaig treballar amb Kelly, he sentit un progrés real. El seu suport em va permetre fer un pas important en la gestió de l'aspecte mental de la competició.

Una selecció inesperada

Sincerament, no m'ho esperava. Sabia que estava a la llista final i que potencialment tenia el meu lloc, però ser seleccionat per al Campionat d'Europa va superar les meves expectatives. Va ser una autèntica sorpresa, amb molta emoció. Vaig escoltar la notícia en presència de la meva família, fet que va fer que el moment fos encara més especial.

Maxime Joris

No necessàriament m'havia preparat per unir-me a la selecció francesa tan aviat, però estic decidit a respondre i representar França de la millor manera possible durant els Campionats d'Europa.

Aquest va ser realment l'objectiu principal del meu viatge a la padel. Sabia que si el meu nivell internacional hi era, podria conduir a una selecció potencial. També sé que les bones relacions dins del grup són molt importants. Tinc la sort de portar-me bé amb tots els membres de l'equip i de tenir grans amistats. Estic molt content amb aquesta selecció i l'oportunitat que m'ofereix.

Els punts forts del duet Vanbauce/Joris

Fa poc n'estàvem parlant, i crec que el nostre principal punt fort és la nostra passió i la nostra agressivitat sobre el terreny de joc. Tenim tendència a tirar endavant i pressionar constantment els nostres rivals, agafant-los per la gola des del principi. Aquesta agressivitat ens permet no donar-los un descans.

Maxime Joris

La nostra combativitat també és un gran actiu. Lluitem per cada punt i tenim un joc ofensiu. Avui formem un equip molt sòlid, amb una excel·lent cohesió. Estic molt satisfet amb la nostra associació i el nivell de joc que arribem junts. També estic molt content d'haver aconseguit el nostre objectiu comú d'incorporar-nos a l'equip francès!

Dorian Massy

Nou seguidor de padel, Em fascina aquest esport dinàmic que combina estratègia i agilitat. Trobo en el padel una nova passió per explorar i compartir amb tu Padel Magazine.

etiquetes