Focus en l'espanyol Miguel González, finalista del P2000 PadelTir Caen amb Benjamin Grué. El 94è del rànquing FIP arriba al nostre micròfon i ens permet conèixer una mica més d'ell.

La victòria contra el Bergamini / Ruiz a Acapulco: el gran cop d'inici d'any

“No pensava que hi hagués aquest nivell a França. Hem tingut uns partits difícils i una mica de sort a la semifinal amb la lesió de Benoit Theard al turmell, espero que es recuperi ràpidament. La final va ser molt difícil contra Johan Bergeron i Max Moreau que conec bé".

“L'any passat vaig jugar el meu primer quadre principal a Madrid, va ser increïble perquè havia estat a les portes del quadre, així que va ser bonic.

A principis d'any estic molt content amb la victòria (NdA: amb Daniel Santigosa) davant el Bergamini i Victor Ruiz. No pensava que pogués vèncer jugadors d'aquest nivell, així que és molt bonic!

Ara tots els jugadors s'estan entrenant molt, tothom està jugant bé, i crec que els buits són mínims: pots guanyar a qualsevol i perdre amb qualsevol".

Un jugador defensiu

“Sóc un jugador amb un perfil més defensiu que ofensiu. Diguem que la meva força és ser molt ràpid, molt elèctric. Sóc més un jugador de transició que un jugador d'atac, no tinc un gran cop per acabar punts, però estic còmode defensant i en les transicions".

Els seus ídols? Els seus somnis? El seu torneig preferit...?

"En vida sóc fan de Rafael Nadal, és el rei de Roland-Garros i de Cristiano Ronaldo".

"Al fitxer padel, Realment no tinc un somni, sinó objectius: superar-me cada dia, progressar cada any als rànquings, millorar-me a nivell personal ja sigui en mentalitat, en el camp, a nivell tècnic com bé, si sempre hi ha un límit... En resum, estic intentant ser una millor persona i un millor jugador padel".

"El meu torneig preferit és l'Acapulco, ja que és on he tingut el millor resultat fins ara (riu), però també m'agrada molt Roma i Roland-Garros".

Molts viatges en el temps...

"El que més m'agrada padel És competició, tinc un fort esperit competitiu! El que menys m'agrada és que hi ha poc compromís entre socis, la gent pensa a curt termini i vol canviar de companys massa ràpid. Crec que les coses necessiten temps i per obtenir bons resultats calen projectes més llargs”.

“El més difícil és estar en moviment durant tot l'any, veure molt poc la família, no passar molt de temps a casa. La gent sovint pensa que no hi ha res millor que jugar padel perquè viatges per tot el món però la realitat és diferent. Per descomptat, viatgem molt, de vegades podem anar a fer turisme i gaudir, però és feina, és la nostra feina, i és molt difícil passar el temps en moviment. Ho faig perquè òbviament m'agrada, però no és fàcil, sobretot per a jugadors com jo que perden més sovint del que guanyen..."

“L'objectiu és ser un jugador respectat i poder lluitar contra tots els jugadors, els bons, com els del meu nivell. M'agradaria pujar a la classificació per entrar directament a les taules finals. A França, sempre que no hi hagi cap altre torneig, si el Ben em convida o tinc una oportunitat, intentaré venir!”.

L'entrevista sencera (en castellà):

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !