Els Campionats del Món Padel joves 2021 va acabar aquest cap de setmana a Torreón, Mèxic. Petit retorn de la competició per als francesos.

equip de França padel mexic 221

L’equip femení francès va acabar 5è de la competició i va acabar amb una nota alta, dominant el Paraguai. La competició la va guanyar Argentina en categoria femenina.

Entre els nois, el Paraguai va sortir amb la victòria. El jove francès, derrotat per Itàlia als quarts de final (2-1), va vèncer als Estats Units abans de perdre en el partit del 5è lloc contra el Brasil. Així acaben .

A l’Open, recordarem el bell torneig de Ninon Martinache i Jade Psonka, als quals van anar Semifinal U18.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !