Aquest cap de setmana es van celebrar les classificacions de la zona europea per al Campionat del Món de padel 2022.

Entre les dones, no hi va haver sorpreses. Les dues seleccions que volaran a Dubai són les que van ser les més fortes sobre el paper: la sueca Carolina Navarro i la portuguesa Sofia Araujo.

Per als homes, ho sabíem després del sorteig que només el guanyador del partit entre Portugal i Suècia podia jugar en aquest Mundial del 2022, i va ser el portuguès qui va guanyar aquest partit de cleaves. Aleshores, els lusitans van avançar cap a la classificació, sense perdre mai cap partit.

Se'ls uneix Holanda, que tampoc ha perdut ni un sol partit. La tercera nació que es classifica per als homes no és altra que Gran Bretanya, que va dominar Alemanya a la final petita.

Troba totes les puntuacions i resultats AQUÍ.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !