Al final d'una gran final, Paquito Navarro i Juan Martin Díaz van guanyar a la final del Campionat d'Espanya de Barcelona padel 2020 contra Belluati / Galan!

Una manera molt agradable de fer-ho celebra els seus 45 anys ! Al final d’un final molt enganxat, Paquito Navarro i Juan Martin Diaz victòria contra Ale Galan i Juan Cruz Belluati: 2/6 7/6 6/4 ! Des de dimecres, els dos amics han pogut recordar els bons records de la seva associació al WPT. Es tracta de 6è títol de campió d’Espanya per a Juan Martin, que va acabar aquest partit de gairebé 2h30 amb un furiós aplast.

Paquito Navarro Celebració de Juan Martin Diaz Mundo Deportivo

Crèdit fotogràfic: Mundo Deportivo

Manipulat des del començament pel cap de sèrie número 2 Galan Belluati que va arribar sense perdre cap set, els dos veterans van utilitzar la seva experiència, estalviant dos punts de partit per guanyar finalment el segon set 10-8 al tie-break. Revigoritzats per l'empat a 1 set a tot arreu, van trencar des del principi al tercer set i no van cedir el seu servei després.

Díaz i Navarro succeeix Coki Nieto i Javi Rico als campionats d 'Espanya de Barcelona padel, una parella que van eliminar als vuitens de final. Un torneig complet per a Juan Martin i Paquito que hauran derrotat les llavors 1 i 2 més altres tres parells sòlids del World Padel Tour : Ruiz / Lijo, Diestro / Fernandez i Botello / Ruiz.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !