Nicolas Rouanet va entrar al Top 20 francès en només un any, passant del lloc 1500 al 16è. Avui és el 13è jugador francès.

Tanmateix, malgrat els molt bons resultats del 2023, no va ser seleccionat a la llista de jugadors seleccionats per al curs de formació de l'equip francès. Decisió injusta o comprensible? Torna Nicolas Rouanet al micròfon de Padel Magazine sobre la decisió de Pablo Ayma et Ben Tison i ens dóna la seva opinió.

La seva no selecció per a la selecció francesa

Òbviament es va debatre i m'han fet la pregunta moltes vegades des que va sortir la llista... Per ser sincer, crec que hi ha dues maneres de veure les coses.

El primer és que vaig arribar del Top100, amb la meva parella Norman Sánchez (12è), hem fet el major avanç de l'any i això, a la llista de 19 seleccionats, inevitablement n'hi ha de menys ben classificats, amb menys bons resultats. És decebedor i podem dir-nos que no hem estat recompensats.

Després, la segona manera de veure les coses és que, per a mi personalment, no hi ha pressa. Abans de la llista de 16 seleccionats, n'hi havia un de 19 on jo no hi era. La meva reacció no va ser dir que no era just, No m'ho vaig prendre malament.

Sé que sóc nou al padel alors Vaig a prendre el meu temps. Vaig a donar-ho tot. Ja des del setembre m'entreno cada dia, he estat fent molts tornejos.

El que puc dir de totes maneres: Si algun dia em truca algú, li respondré.

Un projecte a desenvolupar per al futur

no tenia Benjamin Tison ou Pablo Ayma viu, va passar Jean-Thomas Peyrou, el meu entrenador. La raó que Ben Tison va donar a JT, i que entenc completament, és aquesta Encara era massa nou al padel i que em volia donar més temps.

Això vol dir, d'una banda, el meu progrés personal i l'estructuració d'un projecte. De moment, pel que fa a la FIP, encara no he fet gaire perquè Estic buscant patrocinadors, en particular per poder recaptar fons i poder viatjar.

He experimentat un progrés molt ràpid i avui no he pogut fer-ho millor que l'11è. Segur que avui es faran coses internacionalment i aquest és el meu objectiu. Però de moment, Encara estic limitat.

Un projecte internacional en preparació

El meu projecte internacional hauria de començar aquest estiu, però probablement no al costat de Norman Sanchez, que no pot tenir el mateix projecte que jo. D'una banda, perquè és més gran, però també perquè té dos fills.

De moment, no puc dir amb qui es farà perquè les parelles ja estan fetes a França. Tanmateix, aquest estiu deixaré de treballar al club de tennis on encara treballava. Em concentraré al 100% padel, tenir temps, ser més flexible i sobretot, intentar viatjar.

Rouanet Sanchez victòria eliminatòria de la primera ronda fip rise bourg en bresse 2023

Les dificultats per trobar parella

Avui, és difícil trobar parella, a l'esquerra. Molts ja tenen projectes amb altres... hi penso Thomas Vanbauce et Maxime Joris, Pierre Vincent et Arthur Hugounenq...

Després, ho sé Phil Raichman, a causa de l'associació entre Thomas i Maxime, es troba una mica sol. Man Vives et Jerome Inzerillo, Sé que fan tornejos per separat, no sé ben bé on estan.

En qualsevol cas, em posaré en contacte amb ells, digues-los això si em truquen, hi seré, encara que hagis de voler jugar amb mi perquè a nivell internacional no tinc molts punts.

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.